Hvordan navigerer jeg en Acer Aspire 5520?

September 21

Hvordan navigerer jeg en Acer Aspire 5520?


Acer Amerika, grundlagt i 1976, er baseret i San Jose, Californien i Silicon Valley. Over tid har virksomheden produceret stationære computere, servere, skærme og andre digitale enheder. Bærbare computere er også inkluderet i Acer linje af produkter. En populær linje af Acer bærbare computere er den 5500-serien, herunder Acer Aspire 5520. For at få en fuld omfang alt, hvad du kan gøre med din computer, kan du lære nogle Navigering grundlæggende at få dig i gang.

Instruktioner

1 Tryk på den grønne "e" knap, der er placeret i øverste venstre hjørne af tastaturet for at starte Acer Empowering Technology-værktøjslinjen. Denne værktøjslinje vil tillade dig at konfigurere internetforbindelser, oprette trådløse forbindelser, styre effektniveauer, projekt skærmen til præsentationer, der er oprettet en adgangskode for at sikre dine computerfiler, og udføre en systemgendannelse.

2 Tryk på "globe" knap, der er centreret i toppen af ​​tastaturet til hurtigt at starte din internetbrowser. Ellers kan du starte din internetbrowser ved at klikke på din "Start" knappen Windows, vælge "Programmer" og "Internet Explorer".

3 Start din e-mail-program ved at trykke på "kuvert" knap, der er centreret i toppen af ​​tastaturet. Du kan også finde og åbne din e-mail-programmet ved at klikke på "Start" og "programmer".

4 Tænd din trådløse internet funktion ved at trykke på tasten, der er placeret til venstre for knappen kloden øverst på tastaturet. Når trådløst internet er aktiveret på denne knap vil være tændt For at deaktivere trådløs internetadgang trykke på knappen igen og lyset slukkes.

5 Bevæg fingeren rundt på grå firkant "Pegefelt" for at flytte markøren på computerskærmen. Du vil se tre sølv knapper nedenunder pegepladen. Tryk på knappen på den yderste højrefløj til at udføre, hvad der svarer til en "Right Klik på" med en almindelig computermus. Tryk på knappen længst til venstre til at udføre en "Left Klik". Tryk på knappen i midten for at rulle skærmen op eller ned.

6 Tryk på "Windows" tasten, der er placeret til venstre for din mellemrumstasten. Ved at trykke på denne tast kan du få adgang til andre områder af computeren, såsom "Denne computer", "Hjælp og support", "Programmer" og "Søg" indstillinger.

7 Find medierne player nøgler, der er placeret over din numeriske tastatur. Disse taster kan bruges til at spille, pause, spole frem, spole tilbage og stoppe musik eller video valg, som du kan se på din computer. For at kunne bruge disse taster, skal du samtidig trykke på "FN" tasten.


relaterede artikler