Sådan Angiv Color Tolerance for Matchende LCD-skærme

June 29

Multiple-screen opsætninger er mere almindeligt som mennesker bliver bevidste om deres bekvemmelighed. Brug to matchende skærme side om side, kan også blive en irritation, hvis indstillingerne for farve tolerance på hvert skærmbillede ikke er indstillet til samme niveau. Forskelle i farve, men mindre, vil blive meget udtalt, når to matchende LCD-skærme er ved siden af ​​hinanden. Angivelse af samme farveindstillinger i dit LCD-skærme er ikke så svært.

Instruktioner

1 Tænd både LCD-skærme og åbne et billede fra din tilsluttede computer på en af ​​skærmene (som LCD display du åbner det op på ligegyldigt). Det anbefales, at du bruger et billede med mennesker. Dette vil gøre det lettere at indstille farven præcist.

2 Tryk på knappen "Menu" på hver af dine LCD-skærme, og vælge "Color" eller "Color tolerance" valgmulighed.

3 Juster farven tolerance på LCD display med billedet åben på skærmen. Vælg en af ​​de farvede forudindstillede tilstande ( "normal" eller "Relaxed) eller bruge de røde, blå og grønne skydere til at angive farveindstillingerne manuelt. Når du finder den ideelle farve tolerance indstilling for første LCD-skærm, duplikere indstillingerne på anden LCD. hver forudindstillet hedder farve og hver skyder farve bruger en graf til at angive den aktuelle indstilling, så bare sætte de samme indstillinger i din anden LCD-skærmens farve menu tolerance. når du er færdig, skal du vælge "Gem" i hver skærm for at gemme din farve tolerance specifikationer.


relaterede artikler