Sådan bruges en ekstern mus og tastatur Together

May 18

Hvis du bruger en bærbar computer, kan du ikke være helt vant til det indbyggede tastatur og mus. Med den indbyggede hardware har du at holde knyttet til din bærbare computer og er begrænset med din frihed. Men det er muligt at bruge en ekstern mus og tastatur sammen, som begge kan give dig den ekstra plads og komfort den typiske laptop udstyr giver ikke.

Instruktioner

1 Tilslut den eksterne mus og tastatur til din bærbare computer eller anden computer via USB-kablet, der kommer fra hardwaren. Det er ligegyldigt, hvilken USB porte, du forbinde enhederne til. I et øjeblik computeren vil oplyse den har opdaget ny hardware.

2 Indsæt driver installation disk til mus og tastatur. Dette starter guiden driverinstallation.

3 Accepter licensaftalen for hardwaren. Hvis du vælger ikke at, behøver driverne ikke installere, og du kan ikke være i stand til at bruge den eksterne mus og tastatur.

4 Følg de resterende instruktionerne for at fuldføre installationen af ​​driveren. Klik på "OK" én gang færdig, og du kan blive bedt om at genstarte computeren. Når computeren genstarter, kan du bruge den eksterne mus og tastatur.


relaterede artikler