Problemer Udskrivning i Excel 2007

August 14

Problemer Udskrivning i Excel 2007


Hvis du har problemer med udskrivning i Excel 2007, skal du først kontrollere printerens manual, producentens hjemmeside, eller Microsofts websted for fejlfinding. Men du kan prøve nogle tips dig selv så godt.

Udskrivning Tips

Prøv at trykke udskrift for at se, i hvilken retning dit projekt vil udskrive. Hvis det ikke er den måde, du ønsker, kan du ændre den ved at klikke på "Sidelayout" fanen. Hertil kommer, at hvis du forsøger at sætte i sidehoveder eller sidefødder, kan du bruge "Sideopsætning" dialog boksen for at ændre din print.

Standard Printing

Hvis printeren ikke udskriver automatisk, når du vælger "Udskriv" i Excel 2007, kan printeren ikke indstillet som standardprinter. Vend tilbage til din Windows-startskærm, og klik på "Printere og faxenheder" valg under knappen Start. Vælg den printer, du vil bruge som standard ved at højreklikke på det.

Udskrivning Aktuelle Sheets i Excel

Hvis du kun vil udskrive arkene dit arbejder med i stedet for en hel projektmappe, Excel 2007 giver dig kun at udskrive de aktive ark. Klik på fanen for det projektark, som du vil udskrive, og Excel udskrives kun det aktive regneark. Hvis du vil udskrive flere regneark på én gang ved at klikke på første fane, hold derefter på "Shift" -knappen, mens du vælger de andre faner.

Set Up Print Area

Excel vil udskrive hele data for det aktuelle projektark, medmindre du definere det specifikke område, du vil udskrive. Du kan gøre dette ved at bruge "Sideopsætning" dialogboksen og vælge kommandoen "Print Area".


relaterede artikler