Sådan testes en brugt computer

June 29

Sådan testes en brugt computer. Hvis du har fået tilbudt en vens gamle computer, eller har mulighed for at købe en brugt maskine, skal du kontrollere den for at sikre at den fungerer korrekt og vil opfylde dine behov. Følg disse trin for at teste en brugt computer.

Instruktioner

1 Sæt computeren i og magt det op. Hvis du kigger på en brugt bærbar eller notebook computer, kontrollere computeren med både AC forbindelsen og batteriet. Det kan være nødvendigt at give en bærbar batteri til opladning, før du afbryder det fra AC kilde.

2 Se hvor længe computeren tager at starte op. Hvis opstartstid er overordentlig langsom, eller du hører en masse harddisk spinning eller slibning under startprocessen, kan computeren være på sin sidste ben.

3 Check, hvilket operativsystem computeren bruger. Hvis det er en pc, der kører Windows, skal du højreklikke på "Denne computer" og derefter klikke på "Egenskaber" for at finde ud af hastigheden på brugt computer, og hvilken type hukommelse det har i øjeblikket. Hvis det er en Macintosh, skal du vælge "Om denne Mac" fra Apple-menuen i øverste venstre hjørne af skærmen.

4 Bestem, hvilke programmer og applikationer computeren er installeret. Hvis du vælger at købe computeren, skal du muligvis slette unødvendige programmer, købe nye eller downloade programmet opgraderinger. Disse kan øge omkostningerne af computeren.

5 Test computerens Internet potentiale. Kig efter et internt modem, Ethernet-forbindelse eller trådløst kort. Hvis der er Internet-browsing software installeret, oprette forbindelse til internettet ved hjælp af din egen eller sælgers ISP-konto og kontrollere, hvor godt du kan surfe. Hastigheden af ​​brugen af ​​internettet kan være begrænset af computerens hardware kapacitet.

6 Kør installeret eller downloades antivirus og antispyware værktøj til at opdage eventuelle malware lurer på computeren. Disse kan normalt skrubbes, men du ikke ønsker at købe en brugt computer, der er dødeligt smittet.

7 Tilslutning til en printer og udskrive nogle testsider. Hvis det er muligt, skal du vælge en printer ligner en, du allerede ejer, eller at du vil købe sammen med den brugte computer, for at teste kompatibilitet.