Sådan Start din egen Internet Radio Program

January 24

Sådan Start din egen Internet Radio Program


Ligesom så mange andre medieformer, er radio flytter til internettet. Der er snesevis, hvis ikke hundredvis af websteder, der tillader dig at oprette din egen podcast --- et program, der kan blive lyttet til at leve og / eller downloades til senere at lytte.

Uanset om du vil have din egen daglige eller ugentlige talkshow eller ønsker at fremme en bestemt udøvende kunstner eller musikgenre, kan du starte din egen internet radio program gratis og uden at købe ekstra udstyr.

Instruktioner

Opsætning af Show

1 Vælg den type program, du ønsker at producere. Beslut, om du ønsker at være en DJ eller et talkshow vært, og finde en hjemmeside, der vil være vært for din showets genre.

2 Tilmeld dig dit show. Uanset genre, skal du tilmelde dig på din vært hjemmeside, uanset om det er et site som Blogtalkradio.com for snak / mening / interview shows eller Wavestreaming.com til musikprogrammer.

3 Vælg din udsendelse pakke. De fleste af disse websteder tilbyder gratis grundlæggende service og mere detaljerede pakker for et månedligt gebyr.

4 Ring til dit tildelte telefonnummer og starte dit show. Hvis du har valgt den snak / interview format, generelt alt hvad du skal gøre, er at ringe til din tildelte nummer og begynde at sende dit program.

TIPS

  • Hvis du ønsker at starte et musikprogram, skal du sikre sig retten til at spille musikken på forhånd.