Sådan Lod en Laptop Power Jack

May 12

Sådan Lod en Laptop Power Jack


Den strømstikket i din bærbare computer kan du tilslutte din bærbare strømkablet til en stikkontakt til enten køre på stikkontakten magt eller oplade batteriet. Det er også en af ​​de mere skrøbelige komponenter i din bærbare computer. Rippe ledningen ud af den bærbare computer, når du falde over det eller flytte den kan bryde strømstikket. Der er ingen grund til at sende din bærbare computer til en reparation service, men; udskifte stikket dig selv med et par værktøjer. Udskiftning af jack kræver demontering din bærbare computer og lodning et nyt stik på plads.

Instruktioner

Laptop Demontering

1 Læg din bærbare computer med forsiden nedad på et bord og fjerne batteriet. Fjern alle eksterne enheder, du har tilsluttet den bærbare computer, herunder netledningen, hvis den er tilsluttet.

2 Fjern dækslerne på bunden af ​​din bærbare computer. Der er typisk plast dækker over hukommelse, harddisk og trådløse kort. Fjern de skruer, der holder dækslerne på plads og fjerne dem. Fjern alle komponenter, du har adgang til. Hukommelse og trådløse kort kan typisk fjernes ved at sprede låsene på siderne af kortene. For at fjerne harddisken, fjerne eventuelle skruer, der holder den på plads, og skub det mod ydersiden af ​​den bærbare computer for at frigøre det fra bundkortet. Løft den op og ud af harddiskpladsen.

3 Fjern det optiske drev. Typisk det optiske drev vil blive holdt på plads af en enkelt skrue, tæt på bagsiden af ​​drevet. Fjern skruen og skub drevet ud af den bærbare computer.

4 Fjern eventuelle resterende skruer fra bunden af ​​den bærbare computer. Fjern eventuelle skruer fra langs siderne af din bærbare computer. Vend den bærbare computer over og åbne skærmpanelet.

5 Fjern tastaturet. De fleste laptop tastaturer har en bezel langs toppen, som skal pried ud med en flad skruetrækker. Når ringen er fjernet, fjerne eventuelle skruer, der holder tastaturet på plads og løft den op. Afbryd tastaturkablet og sæt tastaturet til side.

6 Fjern skærmpanelet ved at afbryde de kabler fra panelet til bundkortet og fjerne eventuelle skruer, der holder den på plads. Løft den lige op for at fjerne det. Fjern eventuelle skruer, der holder topdækslet på plads og adskille den fra den bærbare computer basen.

7 Fjern CPU og ventilator. CPU fan vil normalt blive holdt på plads af et par skruer. Fjern skruerne, og løft den op for at fjerne det. Brug CPU udløseren for at låse CPU og løft den op og ud af stikkontakten. Fjern eventuelle resterende komponenter fra bundkortet. Fjern eventuelle skruer, der holder bundkortet på plads, og løft den ud af den bærbare computer basen. Find strømstikket, typisk i en af ​​de bac hjørner af bundkortet.

Power Jack Udskiftning

8 Varm op din loddekolbe. Vend bundkortet igen og placeret strømstikket kontakter på undersiden af ​​bundkortet. De er direkte nedenunder bundkortet. Brug din loddekolbe at smelte lodde på kontaktflader. Mens loddetin smelter, bruge din desolder pumpe til at fjerne suge lodde væk fra bundkortet. Når lodde er fjernet, forsigtigt vrikke strømstikket løs og træk den ud af bundkortet.

9 Dyp en tandbørste i sprit og let at rengøre kontaktfladerne huller på bundkortet. Rengør begge sider af brættet. Dette vil tillade dig at gøre en ren forbinder med det nye stik.

10 Brug loddekolben at sætte det tynde lag af loddemiddel omkring kontaktpunkterne huller på bundkortet. Gør dette på begge sider af brættet. Når du har anvendt denne første lag eller lodde, skubbe nye strømstikket i kontakt huller.

11 Vend bundkortet igen og anvende et tyndt lag af loddetin til jack kontaktpunkter. Dette holder stik på plads, der sikrer en solid elektrisk forbindelse.

TIPS

  • Brug altid en elektrostatisk håndled band, når du arbejder på din bærbare computer for at forhindre statisk elektricitet fra beskadige komponenterne i det.