Sådan oprettes en hjemmeside i Blogger

July 15

Googles egen blogging platform, Blogger, understøtter en omfattende vifte af funktioner til at rumme en brugers behov. Standard valgmuligheder omfatter evnen til automatisk at offentliggøre et indlæg på en given dato, samt forskellige skabelon-relaterede funktioner. Blogger vigtigste interface, dog har en enkelt design fra en formatering perspektiv. Som nye stillinger offentliggjort, de viser mod toppen af ​​hjemmesiden som standard, og vises på den dato hver enkelt er offentliggjort. Heldigvis, hvis du ønsker at oprette en statisk hjemmeside, du kan kreativt bruge denne funktion til din fordel.

Instruktioner

Udgiv og rediger indlæg

1 Besøg din Blogger blog. Opret indhold (indlæg), du ønsker at indstille som din startside. Klik på "Udgiv indlæg" når det er afsluttet.

2 Klik på "Rediger Post" ikonet for at redigere det samme post for nylig offentliggjort. Dette ikon præsenteres som en blyant under den offentliggjorte indlæggets indhold.

3 Klik på "Valgmuligheder" fra det nederste venstre del.

4 Input en fremtidig dato i afsnittet "Indstil dato og klokkeslæt". Dette sikrer, at stillingen forbliver i toppen af ​​din blog, før at fremtidig dato ankommer. For eksempel kan du skrive "2099/09/20" i datofeltet.

5 Klik på "Udgiv indlæg" til permanent at offentliggøre den i toppen af ​​din blog og få det til at forblive på den position.

Angiv som Hjemmeside

6 Klik på "Design" fra øverste højre del af din blog.

7 Klik på "Rediger" fra afsnittet "blogindlæg". Indstil "Antal indlæg på Main Page" til en stilling.

8 Klik på "Gem" for at anvende alle ændringer. Isolering din blog hovedside til en enkelt stilling forårsager tidligere modificeret indgang til at fungere som hjemmesiden. Når brugere besøger din blog, vil kun denne post blive vist på forsiden.


relaterede artikler