Problemer med PaperPort software

April 8

Problemer med PaperPort software


Den PaperPort software er produceret af Nuance. Det virker med en brugers eksisterende scanning udstyr til at gøre PDF- eller JPG-dokumenter, som derefter kan ses i mere end 100 typer af billedvisning software. Den software indekserer de scannede sider på en måde, der forenkler søger efter dem i brugerens computer ved at tillade at søge efter et ord i det scannede dokument i stedet for bare titlen på dokumentet. På trods af den funktionalitet, har der været nogle tilbagevendende problemer indberettede PaperPort software.

Få PaperPort Editions fuldt understøttet på Microsoft Windows 7

Kun PaperPort 11 og PaperPort 12 er fuldt understøttet på Microsoft 7. PaperPort 10 samt alle andre tidligere versioner af softwaren understøttes ikke fuldt ud, hvis de bliver kørt på Microsoft Windows 7. Dette kan medføre funktionalitet problemer med PaperPort software, såsom som styrter ned.

Lidt Kompatibilitet med 64-bit operativsystemer

Af alle de udgaver af PaperPort software, kun PaperPort 11.1 er fuldt operationelt på 64-bit Windows Vista operativsystemer. PaperPort 12 eller tidligere versioner af PaperPort software kan arbejde på 64-bit-systemer, men de vil have reduceret funktionalitet og understøttes ikke fuldt ud.

Lancering Desktop Application Retur Error

Ved lanceringen PaperPort eller andre Nuance programmer på Windows XP eller Vista-computere, en fejlmeddelelse om, at produktet ikke længere fungerer, og at Windows har stoppet arbejder kan poppe op. Deaktivering af Forhindring af datakørsel funktion gennem menuen i Windows vil som regel ender disse fejl.

Tilmelding Påmindelse fortsætter med at vise Efter registrering

Efter registrering PaperPort software eller andre Nuance softwareprodukter, kan brugeren stadig få en besked om, at hun har brug for at registrere. Det meste af tiden denne påmindelse opstår, fordi registrering blev afsluttet, men sikkerhedsindstillinger højere end normen var engageret i browservinduet, når den forsøgte at frigøre påmindelsen. Dette problem kan enten afskaffet ved at vælge "Do Not Remind Me Again" boks eller ved at deaktivere registreringskoden via menuen "Start".

DocuCom PDF Trial Watermark Vises på alle nye PDF Sider

Ved oprettelse af nye PDF-sider ved hjælp af PaperPort software, kan en DocuCom vandmærke vises. Når vi beskæftiger os med PaperPort 12, kan brugerne downloade en fil fra Nuance hjemmeside kaldet CoreLib.zip fil. Når den er downloadet og installeret, bør DocuCom vandmærket ikke længere. Dette vil kun arbejde med PaperPort 12 og vil ikke arbejde med tidligere versioner af PaperPort software.


relaterede artikler