Sådan Refill en Lexmark 29A

April 21

Du vil kun være i stand til at genopfylde en Lexmark 29A tricolor blækpatron og ikke den 29 tricolor patron, som du skal vende tilbage til Lexmark for en kredit til købet af en ny blækpatron. Brug de rigtige værktøjer og procedure, kan du genopfylde 29A patron selv, sparer de penge, du ville have brugt på en helt ny patron eller en, en virksomhed har genopfyldt for dig. Tag din tid, når genopfyldning patronens rum, da farende kan resultere i spildt blæk, der vil plette huden, tøj eller andre overflader.

Instruktioner

1 Vælg en placering, hvor du kan rydde op spildt blæk hurtigt og nemt. Lav en stak papirservietter på en flad arbejdsflade, og derefter placere patronen på stakken med patronen etiketten opad.

2 Skræl væk patronen etiketten såvel som enhver limrester. Placer patronen så en fylde hul sidder på enden modsat dig og de to andre sidde på din venstre og højre.

3 Sæt en sprøjtens nål ind i åbningen af ​​den magenta blæk beholder. Træk op på sprøjtens stempel, indtil sprøjten fyldes med 7 ml blæk, og sæt nålen ind i åbningen længst væk fra dig.

4 Placer dine fingre i de to andre åbninger, som du langsomt trykkes stemplet. Gentag trinene for at udfylde de to andre rum i patronen, fylde den gule blæk rum på din venstre og cyan blæk rum på højre hånd.

5 Tryk kassettemærkaten tilbage på plads på toppen af ​​patronen og installere patronen i printeren. Kør printerens rengøring software op til tre gange så patronen udfører korrekt. Lad patronen i printeren i mindst otte timer, før du udskriver.


relaterede artikler