Sådan Fix en Cracked computerskærmen

June 19

Sådan Fix en Cracked computerskærmen


Til stor fortrydelse for computer ejere rundt om i verden, en lille puf, berøring, eller alt for hård greb er i stand til at forårsage en revne i enhver computer skærm. Betyder det, du har brug for at købe en ny skærm? Kan computeren reddes? Gode ​​nyheder! Med tid og tålmodighed, er det muligt at fastsætte en revnet computerskærm ... som nævnt i oplysningerne nedenfor.

Instruktioner

Beskæftiger sig med en revnet skærm

1 Beslut, om det er økonomisk værd for dig at forsøge at løse computerskærmen, eller hvis du køber en ny computer ville være billigere. Ofte kan en død pixel i en computerskærm reddes til relativt billig; en revnet skærm kræver imidlertid ekstra timer og dermed investeringer, og succes er ikke altid garanteret. I tilfælde af at du vælger at købe en ny computer, er det altid muligt at overføre data fra din nuværende computer til det.

2 Sådan Fix en Cracked computerskærmen

Kom tilbage til at arbejde med en ny skærm på ingen tid

Hvis du ønsker at redde din eksisterende computer snarere end at købe en ny, og det er en bærbar computer, identificere den nøjagtige mærke og model, og kontakt din lokale computer værksted. Hvis din computer kun har lidt et par døde pixels, kan computeren reparation personale kunne fastsætte den bærbare uden yderligere forsinkelser. Hvis det ikke er problemet, vil computer værksted kunne hjælpe dig med at finde og købe en ny computer skærm. Du kan også finde en computerskærm for køb på online-fora, ebay eller specialbutikker. Hvis du har en stationær computer med en revnet skærm, kan du købe enhver skærm af dit valg, slutte den til din eksisterende computer og begynde at arbejde.

3 Når du har fundet den matchende computerskærmen, fjerne din revnet computerskærm, så du kan erstatte den. Dette kan kræve små skruetrækkere, så sørg for at få dem til rådighed. Start med at fjerne batteriet og kabel adapter. Fint afspore den krakkede skærm og adskille skærmen fra bundkortet. Fastgør udskiftning skærmen og forsigtigt skrue den i. Vær sikker på der er ingen ledninger stikker ud, og skærmen er korrekt tilsluttet, før genindførte stikkontakt batteriet og strøm og genoptage arbejdet.

4 I tilfælde af at du ikke ønsker at købe en ny computer eller udskifte skærmen selv, tage computeren med til en lokal computer værksted eller den butik, hvor det blev købt, og vælge en full-service reparation. Mange computer butikker vil finde og installere den matchende udskiftning skærmen for dig.

TIPS

  • Bed om et prisoverslag til skærmen udskiftning, før du sender computeren til et værksted.
  • Undersøge, om udskiftning skærmen er ny eller brugt, og hvis der er en garanti.
  • Hvis du forsøger at fastsætte din computer selv, skal du sørge for at gøre det i et godt oplyst område sikkert fra elektriske farer, der kan forårsage skade på dig selv eller computeren.

relaterede artikler