Sådan justeres Begrundelse Så Sidste Sætninger i §§ Venstre Begrund i Microsoft Word

October 7

Sådan justeres Begrundelse Så Sidste Sætninger i §§ Venstre Begrund i Microsoft Word


Når Word retfærdiggør en kort sidste linje, det ser meget mærkeligt; det par ord strengen ud over hele siden, med store huller i rummet mellem dem. For at løse dette problem, har du to muligheder: Du kan venstrestille hele afsnittet, eller du kan ændre kun den sidste linje. Word begrundelse indstilling faktisk forlod-justerer den sidste linje automatisk, men nogle gange en glitch sker, og begrunder det hele - eller du kan have berettiget den sidste linje manuelt ved at trykke på "Ctrl" eller "Shift" sammen med "Enter", når du skabt et nyt afsnit. For at hjælpe med at undgå dette problem, kun trykke på "Enter" i slutningen af ​​et afsnit.

Instruktioner

Venstre-Juster hele afsnit

1 Åbn Microsoft Word-fil, som du ønsker at justere teksten. Klik et vilkårligt sted i det afsnit, der har brug for en begrundelse forandring. Eller, hvis du ønsker at anvende disse indstillinger for hele dokumentet, tryk på "Ctrl" og "A" på tastaturet.

2 Klik på fanebladet "Hjem".

3 Klik på knappen "Begrund" på båndet i gruppen Afsnit - det viser vandrette linjer af lige længder, der repræsenterer berettigelsen af ​​teksten. Eller tryk på "Ctrl" og "J" på tastaturet.

Venstre-Juster sidste linje Kun

4 Åbn Microsoft Word-fil, som du ønsker at justere teksten. Klik på teksten i slutningen af ​​afsnittets sidste linje, umiddelbart efter det sidste tegn.

5 Tryk på "Enter" eller "Return" på tastaturet. Dette vil fjerne den begrundelse og venstre-align denne sidste linie samtidig bevare begrundelsen for resten af ​​stykket.

6 Tryk på "Delete" på tastaturet for at fjerne den ekstra linie plads du lige har oprettet, ved at trykke på "Enter".