Alder Progression Technology

October 14

Den første vellykkede anvendelse af alder-progression teknologi opstod i 1985, da NBC luftet en dokumentarfilm om forsvundne personer. Dokumentaren omfattede historien om to unge søstre kidnappet af deres far i 1977. NBC havde kontaktet Scott Barrows, en kunstner, og bad ham om at skabe en tegning af, hvad pigerne muligvis lignede otte år efter deres bortførelse. Mr. Barrows enige om at udfordringen og i gang med at komme op med en alder-skred billede af hver pige. De ligheder sendt på tv-show. Et par minutter efter billederne blev afsløret; et medlem af skoledistrikt pigerne deltog kontaktede myndigheder. Pigerne blev reddet og genforenet med deres mor. Den vellykkede resultat førte til øget brug af aldersrelaterede skred billeder i mangler folk tilfælde, inddragelse af flere kunstnere og finjustering af teknikker.

Fungere

Age-progression teknologi er et uvurderligt værktøj for de retshåndhævende myndigheder, der spænder fra de kommunale politi afdelinger til Department of Homeland Security. Forensic kunstnere skaber aldersrelaterede skred billeder af terrorister, flygtninge og mennesker (især børn), der mangler. Den internationale sammenslutning for identifikation certificerer mange af disse retsmedicinske kunstnere. Kunstner uddannelse går ud over de principper for tegning mennesker; uddannelse modtages på, hvordan det menneskelige ansigt udvikler og aldre, og virkningerne af livsstilsvalg på modningen. Denne uddannelse, kombineret med digital billedbehandling teknologi, hjælper retshåndhævelse i genvinding og pågribe individer år efter, at de tilsyneladende forsvundet.

typer

Alder progression teknologien har udviklet fra tegninger på papir til digitale billeder skabt af computerprogrammer. En høj kvalitet billede er scannet ind i et computerprogram til at begynde en alder-progression proces. Dårlig-kvalitet fotografier fungerer ikke så godt, så disse aldersbetingede skred billeder er normalt trukket i hånden. Begge metoder anvendes ofte sammen for at skabe den højeste billedkvalitet muligt.

Faktorer

Aktuel alder-progression teknologi tager en række faktorer i betragtning. Forensic kunstnere skal forstå, hvordan menneskets ansigter alder. Som mennesker alder, de udvikler bovsnitte, rynker, solskader, alder pletter, og hår tynder eller falder ud. Kunstnere tager familien egenskaber, såsom tendens til at tage på i vægt, rynker trends og skaldethed tendenser, i betragtning som alder-skred billede udvikler sig. Race, medicinsk historie, spisevaner, brug af alkohol og tobak påvirker hvordan en person aldre. På trods af de fremskridt, skal retsmedicinske kunstnere manuelt tilføje data og nappe en alder-skred billede for en mere præcist resultat. Jo mere kunstneren kender den enkelte, jo bedre chance det endelige billede er korrekte.

Teknologi til forsvundne børn

Age-progression teknologi er af afgørende betydning i forsvundne børn tilfælde. Billeder af umiddelbare blodsbeslægtede, da de var på samme alder det forsvundne barn ville være, scannes ind i computeren. Billedet af den relative barnet mest ligner og det seneste billede af den forsvundne barn flettes at skabe et billede. Den manglende Barnets billede kan strækkes nedad og udad, efterligne kraniofaciale vækstmønstre, hvilket resulterer i et nyt billede. Næsen er langstrakt, mund udvidet, kindben gjort mere fremtrædende og øjne indsnævret en anelse til at efterligne naturlige vækstmønstre. Lys hår tendens til at blive mørkere som børnene vokser, alderen skred billede vil afspejle dette. Alder skred billeder af børn er typisk lavet med computerprogrammer på grund af mængden af ​​det arbejde.

Overvejelser

Gennem årene har utrolige fremskridt fundet sted i alder progression teknologi. Mens ikke 100 procent korrekte, har det vist sig at producere påfaldende præcise billeder. Som alder-progression teknologi bliver endnu mere avanceret og raffineret, vil flere flygtninge blive pågrebet og ansigt retfærdighed, og mere mangler, bortført og udnyttede børn vil blive genvundet, og vendte tilbage til deres familier.