DVD Format Typer

October 7

DVD Format Typer


Digital Video Discs er en type lagermedie. Som teknologien har udviklet sig det har givet anledning til flere forskellige DVD-formater. Mange af disse formater overlapper hinanden, mens andre har forskellige anvendelser. For at købe den rigtige type DVD til en bestemt anvendelse, skal du forstå deres anvendelser og kapaciteter.

DVD-R

DVD-R står for DVD "skrivbar". Skrivbare dvd'er er én-gang-use "read-only" diske. Det betyder, at når data er blevet skrevet til dem, det kan ikke slettes eller ændres; det kan kun læses af andre DVD-drev. DVD-R er kommet i to formater, enkelt lag og dual layer. Single Layer DVD-R-diske holde 4,7 GB data, og anvendes typisk i computing applikationer. DVD-R dual layer discs lagre op til 8.4GB data og er almindeligt anvendt til at optage film.

DVD-RW

DVD-RW-diske har alle de samme egenskaber som DVD-R. Ligesom DVD-R-diske, de er tilgængelige i dual- og single-layer formater. Dog kan DVD-RW diske kan bruges flere gange, fordi overfladen af ​​disken er designet til at være genskrivbare. En typisk DVD-RW disk kan omskrives cirka 1.000 gange, ifølge Optical Storage.org. DVD-RW-diske er populære som system- og data backup-diske, fordi de kan omskrives med nye data efter behov. Særlige typer af DVD-RW diske, der er udpeget med en (+) kan selektivt omskrives og kræver ikke slette hele disken, før der kan optages nye data.

DVD-RAM

DVD-RAM er en særlig form for DVD-disk, der opfører sig mere som random access memory findes i computere end en traditionel dvd. DVD-RAM er designet til at blive brugt med specialiserede diskdrev fundet i visse industrielle computere og medieenheder såsom videokameraer. DVD-RAM-diske kan omskrives, ligesom en DVD-RW; dog kan DVD-RAM-diske hurtigt omskrives i målrettede områder, som når et segment af video slettes, og derefter re-indspillet. Det giver DVD-RAM-diske og fordel over langsommere-til-omskrivning DVD-RW. Men i modsætning til DVD-RW, de fleste typer af almindelige dvd-drev vil ikke genkende DVD-RAM-diske.

DVD (+)

DVD-R og DVD-RW-diske med betegnelsen (+) ikke formelt anerkendt af DVD Forum, som styrer de standarder for teknologi til DVD-diske. DVD + R og DVD + RW-diske blev udviklet ved hjælp af blueprint af teknologi, som DVD-R og DVD-RW. DVD (+) discs giver bedre resultater i form af færre skrive / læsefejl og fjerne behovet for færdiggørelsen før afspilning på andre DVD-afspillere. Bortset fra disse faktorer, DVD + skiver er identiske med deres DVD-R og DVD-RW modstykker.


relaterede artikler