Sådan Switch Fra en mus til en Touchpad til Acer Aspire 4315

February 22

Sådan Switch Fra en mus til en Touchpad til Acer Aspire 4315


Inden skift fra din computer mus til din Acer Aspire s touchpad, skal du deaktivere eller fjerne USB mus. Acer bærbare computere bruger Synaptics drivere, som giver touchpad til at genkende specifikke finger aflæse og aflytning bevægelser. Skift mellem en touchpad og en mus er praktisk, når du spiller computerspil. Konfigurere og ændre indstillingerne for din mus eller touchpad ved at åbne afsnittet Windows Egenskaber for mus i Kontrolpanel.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" på proceslinjen i Windows. Fra den menu, klik på "Kontrolpanel", og klik derefter på "Hardware og lyd" overskrift. Efter at klikke på linket "Mouse" under afsnittet "Enheder og printere". Den "Egenskaber for mus" vises dialogboksen.

2 Klik på "Hardware" fanen, og derefter "HID-Complaint Mouse" post fra Devices listen.

3 Klik på knappen "Egenskaber" for at starte derefter på knappen "Skift indstillinger" HID-Klage Mouse dialogboksen Egenskaber og.

4 Klik på fanen "Driver", og klik derefter på "Disable" knappen. Klik på knappen "Ja", når Windows spørger "Deaktivering af denne enhed vil få det til at stoppe med at fungere. Vil du virkelig at deaktivere den?" Klik på "OK" knappen for at lukke HID-Klage Mouse dialogboksen Egenskaber.

5 Klik på fanen "Enhedsindstillinger" på "Egenskaber for mus" dialogboksen. Klik derefter på "Synaptics Touchpad" optagelse på "Devices" listen.

6 Klik på knappen "Aktiver" for at tænde Acer Aspire s touchpad. Klik på "OK" knappen for at anvende ændringerne og lukke dialogboksen Egenskaber for mus.

TIPS

  • Alternativt tage USB mus, og derefter aktivere Acer touchpad ved at trykke på "Fn" og "F7" tasten (på tastaturet) sammen.

relaterede artikler