Hvordan laver vBulletin brugerdefinerede Ranks

May 31

vBulletin er et mærke af Internet opslagstavle software. vBulletin software giver besked board-administratorer til at oprette en række moduler, der giver et incitament for medlemmer til at vende tilbage til forummet som gentage besøgende. En af disse plug-ins giver medlemmer af opslagstavle med brugerdefinerede rækker, som gælder en status til det antal stillinger, som medlemmet og dermed tilskynde brugerne til at lave så mange indlæg som muligt. Disse brugerdefinerede rækker er nemme at sætte op.

Instruktioner

1 Bestem på forhånd, hvad du vil have din brugerdefinerede rangerer at være. For eksempel kan du bruge en stjerne for medlemmer med færre end 100 stillinger, to stjerner for medlemmer med 101 til 500 stillinger, og så videre. Beslut på forhånd, hvad aktivitetsniveau er forpligtet til at opgradere til hvert nyt medlemsniveau.

2 Lav billeder, der svarer til de rækker, du vil tildele. For eksempel, hvis dine rækker vil bruge gule stjerner, skal du bruge et billede af en gul stjerne. Du kan enten få en royalty-fri clipart billede fra internettet, eller opret et nyt billede ved hjælp af din foretrukne imaging software. Brug et FTP program til at uploade billederne til "billeder" mappe på din vBulletin installation.

3 Log ind på din vBulletin forum ved hjælp af brugernavn og adgangskode for en konto, der har administrativ adgang. Når du er logget på, skal du rulle til bunden af ​​skærmen for at finde det link, der vil tage dig til administratorens kontrolpanel. Klik på dette link.

4 Tilføj ny bruger rækker til din vBulletin besked bord. Fra i admin kontrolpanelet, skal du vælge "User rangorden" og derefter klikke på "Tilføj ny bruger Rank." Udfyld på skærmen formular med de muligheder, der vedrører brugeren rang, såsom hvilket billede der skal bruges, og hvor mange indlæg skal ske inden rang er erhvervet. Klik på knappen "Gem" når du er færdig. Gentag processen en gang for hver rang er programmeret ind i systemet.