Hvilke områder i Portland, Oregon har gratis WiFi?

April 23Gratis trådløst internet er ved at blive et effektivt redskab til at bringe kunder til mange steder i erhvervslivet rundt omkring i verden. Portland, West Coast hub af hipsters har en lignende ry som Seattle for sine mange kaffehuse, og de fleste af disse kaffebarer omfatter gratis trådløst internet. Men kaffebarer er ikke det eneste sted du kan finde gratis Wi-Fi i Portland. Andre typer af virksomheder er også at indføre denne tendens.

Mock Crest Tavern

Ikke alene kan du nyde gratis Wi-Fi på Mock Crest Tavern, kan kunderne også bestille nogle cocktails og god vin sammen med en solid amerikansk måltid, feasting på Mock Crest berømte burgere eller en sund salat. Mock Crest ligger i Portland historiske Kenton District og er vært for mange arrangementer på deres restaurant / bar, der omfatter levende musik. Mock Crest arrangerer også golf arrangementer på den nærliggende 18-hullers bane.

VM Kaffe og te

Gæsterne på VM Kaffe har mulighed for at nyde en kop kaffe, der er blevet stegt frisk på stedet ved VM, mens du surfer på nettet med deres gratis trådløst internet. Beliggende på Northwest 18th og Glisan, VM er velkendt i Portland og giver mange virksomheder med deres lokale kaffe stege. VM fungerer også te sammen med kager til dem, der har en sød tand.

Costello Travel Caffe

Familieejet, Costellos tilbyder gæsterne en international erfaring, mens de har en bid at spise og tjekke deres e-mail. Costello menu indeholder europæiske billetpris til morgenmad, frokost, middag og endda dessert. Placeret på nordøstlige Broadway Avenue, er atmosfæren inspireret af den verdensberømte vandre familie, der har rejst til tyve forskellige lande, viser billeder og internationale levn fra hele verden.

Vand Avenue Coffee

Vand Avenue Kaffe roser sig i banebrydende mikro-stege i kaffe industrien. Beliggende i den industrielle distrikt, Vand Avenue er et fantastisk sted at stoppe i og tage en pause med deres hjemmelavede ristet kaffe og gratis trådløs internetadgang. Deres moderne indretning med strålende blåt skilt og kaffe tæller parret med rustfrit stål og alderen lokale gran gør Vand Avenue Coffee et dejligt sted at slappe af.

Bistro 23

Hos Bistro 23, kan kunderne sikre sig med et sundt måltid lavet direkte fra staten Oregon samt indhente noget arbejde med deres gratis trådløst internet. Næsten alt i Bistro 23 er håndplukket og lokale, og restauranten selv har sin egen urtehave. Bistro 23 støtter lokale landmænd og ranchers ved kun at bruge de friskeste produkter staten giver. Det er beliggende i det nordøstlige Portland på 122. Street.


relaterede artikler