Hvordan man tegner Printable Graffiti Alphabet

January 1

Hvordan man tegner Printable Graffiti Alphabet


Med hjælp fra et par computergrafik programmer, kan du øve din graffiti og "tagging" færdigheder uden at løbe risikoen for at få ind i nogen form for problemer. Doodle graffiti bogstaver, arbejde på en personlig graffiti sætning eller et navn, eller prøv hvordan graffiti ville se på dine digitale billeder alle med software som den grundlæggende Microsoft Paint, som kommer på din computer, eller Photoshop, tilgængelig fra Adobe, med et stort artilleri af værktøjer til at hjælpe dig med at tegne en printbar graffiti alfabet.

Instruktioner

Brug af Photoshop

1 Åbn Photoshop og klik på "Filer" og derefter vælge "Ny". Navngiv filen "GraffitiAlphabet" og sæt "bredde" til 11 inches og "Højde" til 8,5 inches, hvilket gør dit dokument af samme størrelse som en almindelig ark papir. Træk ned menuen "Mode" og vælg "CMYK Color" og indstil knappen "Indhold" til "White". Klik derefter på "OK" knappen.

2 Klik på menuen "Vis" og derefter "Tilpas på skærm." Dette betyder ikke forstørre dokumentet; det blot giver dig mere plads til at arbejde.

3 Klik på "Lag" paletten i højre side af skærmen, og klik på "Nyt lag" -ikonet, der ligner en bøjet Post-it note. Et nyt lag 1 vises. Højreklik på den, og derefter vælge "Layer Properties" og omdøbe lag "GraffitiA." Gentag denne proces 25 gange, eller for dog mange graffiti alfabetets bogstaver, du ønsker at tegne (navngivning lagene "GraffitiB," GraffitiC "og så videre).

4 Klik på "GraffitiA" lag for at give det fokus. Klik derefter på "Paintbrush" værktøj på "Funktioner" paletten i venstre side af skærmen. Bemærk den nye værktøjslinje øverst på skærmen. Træk ned menuen "Brush" og vælg en af ​​de spredning pensler, der ligner spraymaling, såsom # 24, # 27, # 44 eller # 60. Dobbeltklik på den øverste venstre farvet kvadrat af de to overlappende firkanter i "Color Picker" på paletten. Vælg den farve for første graffiti bogstav og klik på "OK".

5 Kør musen hen over feltet "GraffitiAlphabet", og bemærker det skifter til sprøjtemaling omrids. Tegn bogstavet "A."

6 Klik på "GraffitiB" lag i "Lag" paletten for at give det fokus, derefter ændre pensel og graffiti maling farve. Denne gang ved at klikke på boksen "Wet Edges" øverst på værktøjslinjen. Tegn din graffiti "B" og bemærk forskellen; med "Wet Edges" baggrunden viser gennem nogle, som om din graffiti er på en mur.

7 Fortsæt tegning et bogstav per lag, indtil du har alle dine breve. Hvis du ikke kan lide et brev, du har tegnet, højreklik på den og vælg "Slet lag." Dette giver dig mulighed for at slette den helt enkelt bogstav i stedet for hele siden, undgå dig fra at skulle starte forfra.

8 Klik på højre-trekant, der peger i en cirkel på toppen af ​​"Lag" paletten og vælg "Sammenkopier billede." Gem til din computer ved at klikke på "File" og "Gem som" og derefter printe det ud.

Brug Paint

9 Åbn Paint og klik på "Filer" og derefter klikke på "Sideopsætning". Træk menuen "Size" ned og vælg "Letter", vælg derefter "Landskab" under "Orientering". Klik på "OK" knappen. Klik på "View" og derefter vælge "Zoom" og vælg "Large Size" for at give dig mere plads på skærmen.

10 Klik på "spraydåse" ikonet på "Funktioner" paletten i venstre side af skærmen. Vælg en spray vægt; jo mindre spray vægt, vil den mere koncentrerede malingen vises. Derefter vælge en spray farve fra "Color Box" nederst på skærmen.

11 Hold markøren over den hvide rum og mærke den skifter til spraydåse. Tegn en "A." Skift spray vægte og maling farve, derefter tegne en "B." Fortsæt med at tegne graffiti bogstaver for hele alfabetet eller de ord, du ønsker at stave.

12 Gem filen ved at klikke på "File" og derefter "Gem som". Navngiv filen "GraffitiAlphabet," gem den til din computer og derefter printe det ud.


relaterede artikler