Hvordan man laver en Notepad i Visual Basic

July 20

Fordelen ved at skrive din egen Visual Basic program er, at du kan se, hvordan programmet kommer til at se, før den er færdig. For at oprette din egen Notesblok-program i Visual Basic, behøver du ikke at skrive noget kode overhovedet. Processen er så enkel, du behøver ikke engang at forstå programmering. Følg et par instruktioner og lære at lave og tilpasse din Notesblok-program i Visual Basic. Programmet vil køre på enhver computer (selv om computeren ikke har Visual Basic installeret på den). Ved at skabe dit eget Notesblok-program, vil du være i stand til at skrive breve og dokumenter i en grænseflade for din personlige stil.

Instruktioner

Opret en Notesblok Program

1 Start Visual Basic.

2 Vælg et nyt projekt, og klik på "OK" knappen.

3 Klik på "OLE" kontrol ikon i værktøjskassen (i venstre side af Visual Basic interface).

4 Tegn en firkant i form vinduet. En dialogboks vises.

5 Vælg "Opret ny" fra "Indsæt objekt" dialogboks.

6 Rul ned tekstfeltet. Klik på "Microsoft Notesblok" og klik på "OK" knappen.

7 Tryk F5 funktionen tasten på tastaturet. Denne handling kører programmet, så du kan prøve det af, før du gemmer dit arbejde. Klik inde i tekstboksen og type. Klik på "Egenskaber" vinduet for at tilpasse udseendet af din Notepad program. Egenskaberne for baggrundsfarve, udseende, grænsekontrol stil og skrifttype er på højre side af grænsefladen. Sæt baggrundsfarven til "hvide" udseende til "3D" (eller "flad", hvis du foretrækker en todimensional udseende), grænsen stil til "single" (en linje omkring notesblok tekst-området) og skrifttypen til "Times New Roman" (eller en anden almindeligt anvendt skrifttype).

8 Gør din Notepad en eksekverbar program. Det betyder, at programmet er i stand til at blive kørt uden for Visual Basic og på enhver computer. Klik på menuen "Project" og vælg "Projekt Egenskaber". Dette åbner en dialog boks til at tilpasse det nuværende projekt og Visual Basic selv.

9 Klik på fanen "Generelt" for at se de generelle muligheder projektet. Klik på listen under "Start Object" og derefter vælge "Form1", som indeholder det Notesblok objekt. Denne handling vil få formularen indlæses straks efter at køre programmet.

10 Klik på fanebladet "Make". Indtast navnet på dit program, "My First Notepad," for eksempel. Klik på "Options" under "OK" knappen. Skriv det navn, du gerne vil have vist, når Notepad kører, såsom "Brugerdefineret Notesblok." Dette navn er forskelligt fra filnavnet. Filnavne vises ikke, når programmet kører. Klik på "Gem i" listen for at vælge det sted, hvor du vil gemme din Notesblok-program. Klik på "OK" knappen. Dit program er nu gemt.

Tilpas ikonet notesblok

11 Åbn Notesblok projekt, du har oprettet.

12 Rul ned på "Egenskaber" vinduet. Klik på de tre prikker ved siden af ​​"Ikon".

13 Vælg det ikon, du ønsker at repræsentere din Notesblok-program. Klik på "Åbn" -knappen.

14 Opret en ny version af din Notepad program via en genvej til at gøre det eksekverbar. Klik på menuen "Filer" og vælg derefter "Make.exe." Klik på "OK" knappen for at gemme den nye Notesblok-program.


relaterede artikler