Hvordan man kan forbedre Titel Tags

April 1

At have en god titel-tag øger din webside score i placering på søgemaskinerne. Den lader også brugerne let kan identificere indholdet på din side. Titlen tag er HyperText Markup Language (HTML) tag, som genererer den titel, der vises øverst i browserens vindue, når nogen besøger din webside. Du kan forbedre titlen på en webside i nogle få trin.

Instruktioner

1 Start en teksteditor som Notesblok og åbne HTML-filen på den webside, der indeholder titlen tag du ønsker at forbedre. I filen, find <title> og </ title> tags. De bør være nær toppen af ​​dokumentet. Din webside titel er mellem disse tags.

2 Hold længden af ​​din titel tag mindre end 70 tegn. Mens du kan skabe længere titler, vil søgemaskiner kassere tegn efter den 70. én. Din titel skal ikke være for kort enten siden det skal indeholde nok søgeord til at give søgemaskiner og brugere en præcis idé om sidens indhold.

3 Sætte de vigtigste nøgleord i begyndelsen af ​​titlen. For eksempel, hvis du opretter en titel til en webside, der fortæller brugerne, hvordan man laver en banan pie, "Banana Pie" skal være de første ord i din titel.

4 Opret en titel, der vil lokke brugere til at klikke på dit websted link i søgeresultaterne. For eksempel, mens "Paris Hoteller, Vandrehjem & Motels" er teknisk set en god og præcis titel, der kunne rang godt i søgemaskinens resultater, kan det være mindre effektivt end "Tilbud på hoteller i Paris, byen Love", hvilket er en titel der kan fremkalde en stærkere følelsesmæssig reaktion fra web surfere. Denne titel kan derfor udføre bedre, når det kommer til at få brugerne til at klikke på søgeresultatet at besøge din webside.

TIPS

  • Sæt ikke irrelevante søgeord i din titel. Dette er almindeligt kendt som "søgeords-fyld" og kan få dit websted forbudt fra søgemaskiner.