Hvordan man laver en Dinosaur Ud af tekst

June 11

Hvordan man laver en Dinosaur Ud af tekst


Uanset om du vil lave en dinosaur plakat, fødselsdag invitere eller et digt med formet tekst, der udgør din tekst ind i en dinosaur form skaber et attraktivt, professionelt udseende. Den gode nyhed er, at du kan gøre dette meget nemt på en computer. Det sparer dig al den indsats og tid for at skrive din tekst i hånden og at skulle slette og gøre det igen, når et ord bare ikke vil helt passer.

Instruktioner

1 Producere den tekst, du ønsker at forme ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram. Find et billede af dinosaur online eller scanne én fra en bog. Dinosaur vil være mere genkendeligt, når konverteret til tekst, hvis det ses fra siden.

2 Åbn Photoshop og indsæt dinosaur billede i et nyt dokument. Klik på "Layer" i hovedmenuen, gå til "Ny" i drop down menuen og vælg "Layer". Giv laget et navn i optioner kasse, der vises.

3 Klik på det nye lag du har oprettet i "Lag" vinduet. Klik på "Pen" værktøj i vinduet værktøjer. det ligner spidsen af ​​fyldepen. Brug af pennen værktøj værktøj tegne en serie af kasser rundt om omridset af dinosaur. Computeren vil slutte sig til dem op for dig i en linje. Husk at deltage i første og sidste kasse. Bøj linjer mellem prikkerne ved at strække benene, der stikker ud fra hver prik, når du klikker på det.

4 Klik på en kapital T i vinduet værktøjer. Klik inde i dinosaur skitse du har oprettet. Kopier og indsæt dit digt ind i dinosaur formet kasse du har tegnet, og det vil organisere sig automatisk i formen af ​​dinosaur.

5 Klik på baggrunden lag i "Lag" vinduet. Dette er det lag, der har den dinosaur billede i det. Klik på skraldespand nederst i dette vindue for at slette billedet og efterlader dig med netop den dinosaur-formet tekst.

6 Opret en dinosaur-formet tekstboks i næsten nøjagtig samme måde ved hjælp Quark XPress "Tekst Box" værktøj, som er et stort A i en kasse, for at tegne formen. Klik på pilen i øverste hjørne af kassen med A, og vælg billedet af pennen med A ved siden af ​​det fra sub-menu, der vises. Tegn rundt dinosaur, som du ville i Photoshop.

7 Indsæt din tekst ind i box.Select boksen ved at klikke inde og slick "Rediger" i menulinjen. Klik på "Rediger H & J s." Her kan du ændre orddeling og begrundelse for din tekst til at gøre ordet afstand og line længder passer bedre.