Sådan Klon USB-drev

July 27

Sådan Klon USB-drev


Det er meget lettere at klone og overføre indholdet af et USB-drev, end det er en harddisk. Mens kloning og overførsel harddisk data kræver, at du bruger meget af din tid på at installere en ny harddisk i en stram, akavet plads, installere en ekstra USB-drev tager intet mere end at tilslutte drevet i USB-porten.

Hvordan du klone USB-drev i høj grad afhænger af indholdet af drevet. Hvis du bruger drevet som en bootbar disk eller har nogen software installeret til det, bliver du nødt til at bruge speciel software til at kopiere drevet. I de fleste andre tilfælde, kan du bruge Windows Stifinder til at udføre hele kloning processen.

Instruktioner

1 Sæt begge USB-drev til computeren. Hvis du ikke har nok slots til rådighed, skal du tilslutte en USB-hub, en ekstern enhed, der indeholder flere USB-porte. Tryk på "Shift", før du sætter i USB-drevet skal kopieres; dette vil deaktivere autoplay. Sommetider vis opstart software vil forhindre filer mod at blive kopieret; invaliderende autoplay vil forhindre dette.

2 Hvis USB-flashdrev er en bootbar disk og du vil overføre denne evne til den nye flash-drev, downloade, installere og bruge en kloning software som Acronis True Image. Ellers skal du højreklikke på "Start" og klik på "Explore" for at åbne Windows Stifinder. Find USB drev, du vil kopiere filer fra, samt USB-drev, du vil kopiere filer til.

3 Åbn USB drev, du vil klone. Klik på den første fil eller mappe, så holde "Shift", rul ned gennem listen filer ved hjælp af enten pil ned eller side ned ( "PgDn") funktioner på tastaturet. Kontroller, at alle filer og mapper er valgt, og tryk derefter på "CTRL" og "C."

4 Skift til USB drev, du vil kopiere filerne til. Tryk på "CTRL" og "P." De kopierede filer vil befolke. Overførslen kan tage flere minutter.


relaterede artikler