Hvordan at reparere en Bad Image Fejl Virus

January 8

En computer fejl kaldet "Bad Image" fejl normalt indikerer en infektion fra en computer virus. Computer infektioner er farlige, da de gengiver i dit system og kan have negative effekter, såsom en træg system, og kaprede komponenter. For at fjerne dårligt image virus, skal du køre en virusscanning ved hjælp af en anti-virus program. Du kan downloade og bruge gratis anti-virus programmer til at gøre dette job.

Instruktioner

Microsoft Security Essentials

1 Gå til Microsoft Download Center (se Resources) og klik på "Download nu". Efter dette, skal du klikke på "Gem" og klik "Næste". Vælg en destination til din fil.

2 Dobbeltklik på Microsoft Security Essentials værktøj fil til at køre det og starte installationen. Bekræft dit Windows-system og klik på "Ja". Klik på "Næste" for at være enig med klausul produktet.

3 Klik på "Godkend" for at validere din Windows-system. Microsoft Security Essentials værktøj vil opdatere. Fortsæt kun, når det er overstået.

4 Klik på fanebladet "Home" og klik på "fuld" at planlægge en "Fuld scanning" af hele din fil og program-systemet. Klik på "Scan" for at finde virus på dit system og klik på "Clean Computer" for at fjerne virus efter scanningen finder det.

Værktøj til fjernelse af Microsoft skadelig software

5 Gå til Microsoft Download Center websted (se Resources), og klik på "Download" og "" Run ".

6 Læs klausul produktet og klik på indstillingen "Jeg accepterer" for at fortsætte. Klik på "Fuld scanning" for en scanning af hele din fil og program-system, som "Hurtig scanning" ikke gør. Klik på "Næste" for at starte scanningen.

7 Klik "Vis detaljerede resultater af scanningen" for at observere den fundne virus. Klik på "Afslut" for at fjerne virus.

Avast!

8 Gå til Avast! Hent hjemmeside (se Resources) og klik på "Download".

9 Dobbeltklik på Avast! Fil at køre det, og klik på "Næste" i Avast! Antivirus dialogboksen. Klik på "Næste" igen og læse klausul produktet. Hvis du er enig med det, skal du klikke på "Jeg accepterer" og klik på "Næste" for at fortsætte. Vælg "Typical" og klik "Næste".

10 Klik på knappen "Næste" efter at gå over "Installation Information." Klik på "Nej" til boot-tid anti-virus planlagt scanning. Klik på "Tillad" hvis "Windows AntiSpyware Notice" skærme. Vælg "Genstart" og "Finish" i "Setup Færdig" skærm.

11 Tryk på "F8" tastatur knappen gentagne gange som din computer er starter op for at gå ind i fejlsikret tilstand. Vælg "Safe Mode" option med dine piletasterne og tryk på "Enter" på tastaturet.

12 Dobbeltklik på Avast! desktop ikon. Når den åbner, skal du vælge "On" i "Scan lokale harddiske". Klik på "Grundig Scan" for at planlægge en scanning af hele din fil og program-systemet. Klik på "Play" for at starte scanningen. Klik på "Slet" for at fjerne virus.


relaterede artikler