Sådan Deltag en Yahoo Group

January 28

Sådan Deltag en Yahoo Group. Hvis du har en interesse i noget, du vil dele, er lidenskabelig omkring en bestemt årsag eller blot ønsker at forbinde med andre, så deltage i en Yahoo Group måske lige noget for dig gyde. Der er forskellige grupper, der spænder fra "Computers & Internet" til "Regeringen og politik." Selvfølgelig er der en "Romance & Parforhold" gruppe til rådighed, også! Du har en chance for at komme til at kende andre gruppemedlemmer mens diskuterer din fælles interesse.

Instruktioner

Deltag i en Yahoo Group

1 Begynd på Yahoo hjemmeside (se Resources nedenfor).

2 Klik på linket "grupper". Det er den femte link ned på langt venstre side af Yahoo hjemmeside.

3 Browse listen med eksisterende grupper. Der er snesevis at vælge imellem.

4 Vælg din kategori og klik på den. En anden liste over mere specifikke grupper vises. Vælg en undergruppe (kendt som en "mere specialiserede Group") og klik på dens link.

5 Gentag processen, hvis en anden liste over endnu mere specialiserede grupper vises.

6 Rul gennem "Gruppe Listings." Læs korte beskrivelser, der ledsager dem. Klik på linket "Næste" for at se "Group Listings" på næste side.

7 Klik på en liste, der interesserer dig. Nogle grupper giver dig mulighed for at se meddelelser uden at bidrage eller officielt sammenføjning. Nogle vil også lade dig gennemse tidligere meddelelser, så du kan få en reel smag for gruppens drøftelser før begå dig selv. Andre kræver, at du faktisk slutte før visning eller sende dine egne kommentarer.

8 Klik på "Deltag Dette Group" knappen, når du er klar. Hvis du allerede har et Yahoo medlem ID, vil du blive bedt om at indtaste det. Hvis ikke, gå til "Tilmeld" linket på hjemmesiden og registrere. Du vil blive bedt om at oprette din profil og medlemskab præferencer.

9 Start din egen gruppe, hvis du ikke finder en, der passer til dine behov. Klik på "Start en gruppe" link for at starte denne proces.

10 Udfyld profiloplysninger. Vælg en kategori, hvor din gruppe vil blive indekseret i grupper Directory. Hvis Yahoo Grupper redaktionen ikke er enig, vil de foreslå en mere passende kategori til din gruppe.

TIPS

  • Hvis du har brug for ekstra hjælp eller mere information, besøg "Group Help" webside (se Resources nedenfor).
  • Overvej dine mange muligheder. Du kan deltage i gruppe begivenheder, aksjer gruppefotos eller endda udføre medlems meningsmålinger og undersøgelser.

relaterede artikler