Hvordan man laver en Vortex i Photoshop

July 3

Hvordan man laver en Vortex i Photoshop


Mens folk ofte tænker på Photoshop som et værktøj til redigering af billeder, er det også ofte bruges til at skabe grafik til forskellige formål, fra annoncer og skilte til hjemmesider. Photoshop kommer med en række værktøjer og funktioner, der lader dig oprette næsten enhver form, du kan forestille dig. Hvis du vil oprette en vortex grafisk, processen for at gøre dette i Photoshop er faktisk ganske enkel og hurtig.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop. Vælg "File" i menuen og vælg "Ny". I den dialogboks, der vises, skal du indtaste bredde og højde, som du ønsker for vortex grafik. Klik på "OK".

2 Vælg "Paint Bucket" værktøj fra værktøjskassen og vælg den farve, du vil bruge til baggrunden på din vortex. (Sort og mørk lilla arbejde godt.) Klik derefter på lærredet at fylde det med farven.

3 Vælg "Paint Brush" værktøj fra værktøjskassen. Vælg en farve, som du gerne vil have for linjer i din vortex. Derefter male lige linjer ud fra centrum af lærredet i alle retninger.

4 Vælg "Filter" i menuen og vælg "Blødgør." I den dialogboks, der vises, skal du vælge "Twirl uret" værktøj fra værktøjerne til venstre. Gå til parameter kontrollerne til højre og gøre pensel størrelse meget stor. Du vil have det til at dække lærredet.

5 Placer værktøjet i midten og tryk ned så mange gange du har lyst til at producere din Isse. Klik på "OK", og gemme dit arbejde.