Hydrogen og elektronisk Frequency Generation

November 12

Hydrogen og elektronisk Frequency Generation


Sum-frekvens generation spektroskopi bruges til at studere brint adfærd i brændselsceller og vand-luft grænse. Passive brint masers generere en frekvens på 1.420 gigahertz. Den henfald på høj energi brint frigøres ved en maser kan bruges til at skabe meget præcise interne ure i elektroniske systemer, ligesom satellitter.

Sum-Frequency Generation

Sum-frekvens generation spektroskopi anvender to stråler til prøven for at skabe et spektrum analyse. En stråle er i det ultraviolette frekvensområdet mens den anden er i det infrarøde område. Sum-frekvens generation spektroskopi er blevet anvendt til at undersøge brint og ilt molekyler på grænsen luft-vand. Denne metode har vist opbrydningen af ​​hydrogen og oxygen ved vanddampen niveau. Sum-frekvens generation er også blevet anvendt til at undersøge hydrogen kemiske adfærd i brændselsceller.

Solar Powered Fuel Cells

Soldrevne brændselsceller kaldes også sol brint generation og sol vand opdelingen. Sollys er fanget i brændselscellen eller elektricitet leveret til brændselscellen. Denne energi bruges til at spalte vand til brint og ilt. Grænseværdien for

brintbrændstoffet produceret af brændselscellen ved den minimale elektroniske excitationsfrekvens.

Brug Brint til Frequency Generation

Maser er en forkortelse for mikrobølge forstærkning ved stimuleret stråling. Passive hydrogen masers kan anvendes til frekvens generation, der bruges til at kontrollere ure inden for elektronik. Henfald af aktiverede hydrogenatomer bruges til at styre kvarts baseret ur inden elektronik. Ifølge "Handbook of Space Technology", "den resulterende tid stabilitet er bedre end 0,5 ns i 12 timer."


relaterede artikler