Hvordan laver undermenuer i Blogger

August 14

Med din Blogger-konto, du har mulighed for at gøre undermenuer til at oprette en sekundær menu, der hjælper besøgende navigerer din blog. Denne undermenu er en række links, der bygger en menu under din blog vigtigste header eller i indholdsoversigten, hvor det er en fremtrædende plads. Selv om denne navigation element almindeligvis er genereret ved at redigere dit websted kode, har du mulighed for at bruge de værktøjer, der i Blogger automatisk inkludere denne funktion på din blog.

Instruktioner

1 Log ind på din Blogger-konto og klik på fanen "udstationering" på instrumentbrættet. Klik på linket "Rediger sider", der vises under hovedmenuen.

2 Klik på "Ny side" knappen og indtaste navnet på dit første link til din undermenu i "Page Title" tekstfeltet. Skriv det ønskede indhold til denne side i tekstfeltet og klik på knappen "Preview" for at se dit arbejde. Klik på knappen "Udgiv side" for at fortsætte.

3 Opret yderligere sider til at gøre de ønskede links til din undermenu. Blogger giver dig mulighed for at tilføje op til 10 individuelle sider til din blog.

4 Klik på "Layout" fanen og find derefter "Sider" gadget, der automatisk oprettes, når du laver enkeltstående sider. Klik på linket "Rediger" og indtaste en valgfri overskrift til din menu i "Title" feltet. Brug de medfølgende menuerne til at vælge de links, der er synlige i undermenuen og bestiller de sider, som du ønsker. Klik på knappen "Gem" for at fortsætte.

5 Klik og træk Sider gadget til et område på din blog, som under overskriften, hvor du vil undermenuen vises. Klik på "Vis blog" linket for at få vist dit layout. Når du er klar, skal du klikke på knappen "Gem" for at udgive undermenuen.


relaterede artikler