Sådan miniaturize et foto til en Locket

May 18

Sådan miniaturize et foto til en Locket


I kølvandet på de digitale og desktop publishing revolutioner, kan hjemmebrugere nu manipulere og ændre størrelsen på fotos på egen hånd, uden hjælp af foto teknikere. Du kan bruge enhver række værktøjer til at udføre opgaven, og mange af dem kun tage dig et par minutter at få de ønskede resultater. Når du ændre størrelsen på dit foto, kan du udskrive det og sætte det i en ramme, eller endda en lille medaljon.

Instruktioner

1 Mål den indvendige diameter af medaljon på de bredeste punkter, ved anvendelse af en lineal. Bemærk dimensioner.

2 Åbn fotoet i Photoshop, og vælg "Image> Image Size" fra den øverste menu. Input dimensionerne fra trin 1 i højde og bredde tekstbokse, tryk derefter på "Ok" for at fuldføre resize.

3 Åbn foto i MS Paint, og klik på knappen "Resize" på fanen Startside. Input dimensionerne fra trin 1 i højde og bredde tekstbokse, tryk derefter på "Ok" for at fuldføre resize.

4 Naviger til Pixlr.com/editor at indlæse gratis, online billedredigeringsprogram. Vælg "Åbn Billede fra Computer" valgmulighed, og find det billede, du vil tilpasse. Klik på "Image> Image Size" i topmenuen. Input dimensionerne fra trin 1 i højde og bredde tekstbokse, tryk derefter på "Ok" for at fuldføre resize.

TIPS

  • De fleste billeder er 72 ppi (pixels per inch), hvilket betyder, hver 72 pixels udskriver en-tommer-dækkende på en printer. Det tal kan være nyttigt, hvis du har brug for at konvertere din måling fra trin 1 i pixels.

relaterede artikler