Sådan får en eksisterende Google Adsense kode

May 11

Når du er blevet godkendt som en udgiver til at deltage i Google AdSense-programmet, er du velkommen til at vise AdSense-enheder på ethvert websted, der overholder Googles vilkår og betingelser. Hvis du har flere websteder, kan du have skabt en lang række AdSense-enheder til at bestemme den type annonce enhed, der fungerer bedst for udformningen af ​​hvert websted. Google vedligeholder en database over hver AdSense-enhed, som du har oprettet, og hvis du ønsker at fortsætte med at bruge en gammel AdSense Unit, kan du finde det fra afsnittet "Mine annoncer" i AdSense hjemmesiden.

Instruktioner

1 Åbn Google AdSense hjemmeside, så indtast din e-mailadresse og adgangskode, hvis du bliver bedt om at logge ind.

2 Klik på "Mine annoncer" menupunkt øverst på siden.

3 Klik på plustegnet ved siden af ​​"Avancerede Filtre" i højre side af hjemmesiden. Gør dette, hvis du har skjult AdSense enhed, du ønsker at få koden til, eller hvis enheden er blevet inaktiv, fordi du ikke har brugt det. Klik på "Idle" og "skjulte" afkrydsningsfelter.

4 Klik på "Filter Annonceenheder" feltet øverst på siden. Hvis du kan huske, hvad du navngivet AdSense-enhed, som du ønsker at få koden for, skriv en del af navnet i dette felt for at indsnævre listen på skærmen.

5 Klik på "Get Code" linket under navnet AdSense enhed, du ønsker at få koden til. Browseren viser koden for AdSense-enhed i et pop-up vindue.