Sådan Drej en iPad til en mini computer

May 27

Hvis du finder dig selv at bruge din iPad en masse, kan du begynde at sætte spørgsmålstegn ved, om du har brug for en ny computer. Med kun et tastatur og en stand, kan du slå iPad til en yderst bærbar mini-computer. Selvfølgelig er der andet tilbehør, du kan tilføje så godt, som en ekstern skærm, højttalere og en trådløs printer til at vende en iPad ind i midten af ​​en meget mobil kontor eller underholdningscenter.

Instruktioner

1 Tilslut et trådløst tastatur til din iPad. IPad leveres med Bluetooth indbygget, så du kan bruge tastaturet inden for 30 fod af iPad. Tænd tastaturet og iPad skal parre sig med den. Hvis det ikke, skal du trykke "Indstillinger" på iPad, og vælg derefter "Generelt" og "Bluetooth" for at finde tastaturet.

2 Placer din iPad til en stander til at sidde på dit skrivebord eller tabel. En docking station stativ er tilgængelig fra Apple direkte, eller du kan vælge stande fra tredjeparts producenter. Du kan tilslutte højttalere til iPad eller til dockingstationen. The Paddock 10 fra SMK-Link elektronik gør det muligt at rotere iPad i holderen og endda omfatter stereohøjttalere i standen.

3 Tilslut din iPad til en computerskærm, tv eller projektor med et VGA-adapter ved at tilslutte den til en Apple VGA Adapter. Adapteren understøtter op til 1080 pixel opløsning i HD.

4 Tilslut din iPad til en trådløs printer ved hjælp af en trådløs router og en af ​​de mange apps til rådighed for trådløs udskrivning. Apples AirPrint arbejder med mange HP-printere. PrintCentral, en app tilgængelig fra EuroSmartz Ltd arbejder med alle trådløse printer eller via 3G.

5 Tag iPad og fjerne det fra stativet til enhver tid. Bring stå og tilbehør med dig på vejen til at bruge din iPad mini computer, når du rejser.


relaterede artikler