Sådan oprettes et abonnement websted

December 13

Sådan oprettes et abonnement websted


Abonnement-baserede websites er en populær ecommerce model. Websites af denne sort opkræve enten en engangs-eller tilbagevendende abonnement gebyr til deres kunder. Til gengæld kan kunderne adgang eksklusivt indhold på hjemmesiden, som ellers ikke ville blive stillet til rådighed. Den indlysende fordel ved et tilbagevendende abonnement model er en kontinuerlig indtægtskilde, der fortsætter med at bygge videre på sig selv som nye medlemmer slutte sig til stedet.

Instruktioner

1 Opret en web-hosting-konto. Find en web-vært, der giver mulighed for installation af tredjeparts software. Hosting af denne sort kan findes for omkring $ 4 per måned fra august 2010 (se reference 2).

2 Installer content management system (CMS) til at styre hjemmesidens indhold. Web vært sandsynligvis tilbyder to eller tre forskellige pakker som led i sin hosting plan. Fælles open source valg er Drupal, Joomla og Mambo (se reference 1). Disse pakker er installeret gennem et punkt-og-klik-interface fra hosting kontrolpanelet. Installation og konfiguration tager mindre end fem minutter at udfylde.

3 Tilpas installationen CMS. Indstil brugertilladelser til at tillade registreret og anonym brugeradgang. Påfør et design tema at indstille udseendet og fornemmelsen af ​​hjemmesiden, og uploade de brugerdefinerede grafik, der vil blive anvendt. Alle disse er gennemført fra CMS admin kontrolpanel. Hvert emne har sin egen overskrift for at konfigurere denne mulighed. Klik på overskriften, indstille indstilling, og vælg "gem" når du er færdig for at anvende den nye indstilling.

4 Opret hjemmesidens indhold. Dette omfatter den skriftlige og grafiske indhold. CMS omfatter et indhold redaktør som en del af programmet, så indholdet kan skabes direkte i CMS. En anden del af at skabe indhold i et CMS tildele der er i stand til at få adgang dette indhold. Da siderne er skabt, tildele en tilladelse niveau af "registreret" eller "anonym". Indhold indstillet til "registreret" er kun tilgængelig for abonnenter. Indstillingen er en drop-down boks placeret i bunden af ​​oprettelse af indhold editor. Vælg det adgangsniveau, og klik derefter på "gem" for at anvende tilladelser.

5 Opsæt en betaling forarbejdning konto. Betalingen processor vil håndtere fakturering af kunden via kreditkort eller alternative midler, så indbetale pengene på din konto efter fradrag af forarbejdning gebyrer. Populære valg for små virksomheder er PayPal og Google, men andre muligheder findes også (se reference 3). Gør dit hjemmearbejde for at finde den bedste kombination af forarbejdning gebyrer og value-added services, der tilbydes af betaling processor.

6 Test hjemmesiden grundigt før indsættelsen. Intet irriterer betalende kunder som ikke at kunne få, hvad de har betalt for. Test hver funktionelle aspekt af hjemmesiden inden du går live. Når bekræftet operationelt, webstedet er klar til at blive lanceret.