Hvordan man laver en Jagged Edge Glat i GIMP

November 7

Hvordan man laver en Jagged Edge Glat i GIMP


Hvis du har et billede eller fotografi, der har takkede kanter, kan du bruge det gratis grafikprogram GIMP s IWarp værktøj til at udjævne ujævne linjer og skabe en problemfri resultat. Uanset størrelsen på dit billede, kan du tilpasse IWarp s deform, så de passer den. Værktøjet vil også arbejde med alle farver og eventuelle vinkler.

Instruktioner

1 Start GIMP og åbn det billede, du ønsker at udjævne ved at klikke på "File" og "Åbn". Billedet åbner i et GIMP projektmappe vindue.

2 Klik på "Ellipse Select Tool" i de vigtigste værktøjskasse. Dobbeltklik på og trække markøren fra et hjørne af flossede kant til den anden, der omfatter hver ru del, du vil udjævne. Klik i markeringen for at aktivere området.

3 Vælg "Filtre", "forvrænger" og "IWarp." Den IWarp Værktøjet vil åbne i sin egen dialog med en forhåndsvisning kasse med ændringer og en liste over deform indstillinger. For relativt små takkede kanter, kan du ønsker at beholde den "Deform radius" lille. For store og overdrevet ruhed, kan du ønsker at øge både "deformere radius" og "deformere beløb." Hold "Mode" som "Move", uanset om du gør dette.

4 Dobbeltklik på markøren på ydersiden af ​​de takkede kanter og træk musen indad for at udglatte linjer. Fortsæt til dobbeltklik og træk markøren til at udjævne de omgivende pixel som ønsket.

5 Klik på "OK", og IWarp ændringer vil finde sted.

TIPS

  • Når du bruger dialogboksen IWarp, hvis du ikke kan lide den måde, dit billede er blevet justeret, skal du blot klikke på knappen "Reset" for at vende tilbage dit billede til normal.
  • Når du foretager ændringer i IWarp, skal du vælge "OK" for at ændringerne kan være permanent, og dette skridt vil lukke dialogen IWarp. Genåbne IWarp værktøj til at foretage yderligere ændringer.

relaterede artikler