Sådan får Skype i Spanien

November 20

Sådan får Skype i Spanien


Skype er blevet en af ​​verdens mest udbredte kommunikationstjenester. Med 445 millioner registrerede brugere på verdensplan og 23,6 milliarder Skype-til-Skype minutter udgjorde i første kvartal af 2009 alene, Skype er en fantastisk måde at kommunikere på tværs af kloden gratis eller på et meget stramt budget. Og fordi Skype kræver kun en internetforbindelse for at arbejde, kan brugerne tage deres konti overalt i verden og bruge det til at ringe andre steder i verden. Så næste gang du går på ferie eller rejse til udlandet for erhvervslivet, så sørg for du kan få adgang til internettet, så du kan bruge Skype til at holde kontakten.

Instruktioner

1 Find en internetforbindelse, enten i dit hotel, en internetcafé eller et offentligt Wi-Fi-forbindelse. For hjælp til at finde offentlige W-Fi-spots i Spanien og resten af ​​verden, kan du besøge www.wefi.com og kontrollere sine globale Wi-Fi-kort.

2 Start Skype på computeren. Hvis du ikke har det allerede er installeret, kan du hente den fra www.skype.com.

3 Login til Skype med dit brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du tilmelde dig en ny en på www.skype.com.

4 Ring en anden Skype-bruger eller et nummer, du vil ringe til. Opkald til andre Skype-brugere er gratis, mens opkald til mobiltelefoner og fastnettelefoner kræver, at du til at købe Skype-kreditter.