Sådan Set Kun sort blæk på en Epson Photo R200

February 28

Sådan Set Kun sort blæk på en Epson Photo R200


Epson Stylus Photo R200 er et foto inkjet printer, der bruger seks forskellige blækpatroner - standard sort, cyan, magenta og gul samt lys cyan og magenta - for at udskrive. Uanset om du ønsker at udskrive i gråtoner eller ønsker at bevare farvet blæk, har Epson designet R200, så du kan udskrive med kun sort blæk. Du kan indstille denne mulighed for et enkelt udskriftsjob eller ændre printerens standardindstillinger til at udskrive med sort blæk kun for alle dine udskriftsjob.

Instruktioner

Enkelt udskriftsjob

1 Vælg "Udskriv" fra menuen "Filer" i det program, du bruger på din computer. I Udskriv vindue, der åbnes, skal du bekræfte, at "EPSON Stylus Photo R200 Series" vises i "Navn:" feltet.

2 Åbn vinduet EPSON Stylus Photo R200 Series Egenskaber ved at klikke på knappen "Egenskaber". Hvis du ser "Indstillinger", "Setup" eller "Printer" i stedet for "Egenskaber", klik på en af ​​disse knapper, og klik derefter på "Egenskaber" eller "knappen Indstillinger" på det nye vindue, der åbnes.

3 Vælg "Main" fane i vinduet EPSON Stylus Photo R200 Series Egenskaber, hvis du ikke er på hovedskærmen, når vinduet åbnes.

4 Klik på "Avanceret" knappen for at se tilpasses avancerede udskriftsindstillinger. Klik på den tomme boks til venstre for "Black Ink Only" i afsnittet Udskriftsindstillinger nær det nederste venstre hjørne af vinduet.

5 Tryk på "OK" for at gemme ændringen.

Alle udskriftsjob

6 Find printerikonet på proceslinjen. Højreklik på ikonet for at åbne en menu med indstillinger relateret til din printer.

7 Fremhæv og klik "Printerindstillinger" på menuen.

8 Klik på knappen "Avanceret" i vinduet EPSON Stylus Photo R200 Series Properties, der åbnes.

9 Vælg feltet "Kun sort blæk" og klik derefter på "OK" knappen for at gemme ændringen, således at alle fremtidige udskrifter udskrives med sort blæk.

TIPS

  • Hvis du forsøger at udskrive med sort blæk på grund af en brugt patron, ikke. Udskift patronen og derefter udskrive. Epson R200 vil ikke udskrive med tomme patroner i printeren.