Sådan forhindres PDF filer fra Overførsel til min Mac desktop

November 11

Sådan forhindres PDF filer fra Overførsel til min Mac desktop


Adobe Portable Document Format filer, eller PDF-filer, gør det muligt at dele designet dokumenter med nogen uden et behov for den anden person til at have specifikke applikationer. Med andre ord, hvis du designe en brochure i et desktop publishing program, kan du eksportere den til en PDF-fil og sende det til nogen, ser præcis som det gjorde, da du gjorde det. PDF-filer fungerer på alle platforme, herunder Apple Macintosh-computer og Windows-baserede pc'er, og Adobe giver den gratis Adobe Reader til nogen for at se disse filer.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser software på din Apple Macintosh computer, bærbar eller stationær model. Apples egen internetbrowser, Safari, arbejder i denne situation på samme måde som multi-platform browsere som Firefox.

2 Opsæt en mappe, hvor du vil have alle dine filer til download til. Dette er valgfrit med Firefox på grund af en ekstra feature, men med Safari, skal du oprette en sådan mappe. Mac har allerede en mappe specielt mærket "Downloads", der vises i venstre side af et Finder-vindue. I Safari, vil dette være standard download-placering, men du kan ændre den.

3 Find browserens indstillinger. Gå til menuen navngivet det samme som browser, uanset om Safari eller Firefox, og vælg "Indstillinger". Det er her, du vil være i stand til at dirigere browser-software om, hvor du ønsker downloadede filer skal vises på din Mac.

4 Vælg "Generelt" i pop-up dialogboks i begge browser. I Safari, ser ned på den nederste halvdel af pop-up dialogboks. Find den klikbare ved siden af ​​"Gem downloadet filer til:" og enten vælge standard, "Downloads" eller vælg den mappe, du oprettede tidligere, ved at klikke på knappen og vælge "Andet". Dette viser en dialogboks, hvor du kan "Vælg" den mappe, hvor du vil have alle downloads, herunder PDF-filer, til at gå. I Firefox, har du flere muligheder. Du kan gøre det samme som med Safari ved at klikke på knappen "Gem filer til" og derefter vælge en mappe. Omvendt kan du vælge den knap, der hedder "Spørg altid mig, hvor at gemme filer." Med denne mulighed, hver gang en download begynder, en dialogboks vises beder dig, hvor at lede PDF eller en anden fil download.


relaterede artikler