Sådan Kæmp som en præst i "WoW"

January 7

Selv præster er oftest anses for at være en helbredende klasse i "World of Warcraft" ( "WoW"), kan de også være meget effektive skade-forhandlere, kæmpe i både player versus player (PvP) og player versus miljø (PvE) situationer . Selvom skader-beskæftiger præster ikke er i så stor efterspørgsel, når de søger grupper for dungeons og raids, sådan et talent spec er stadig helt levedygtig, især når nivellering.

Instruktioner

1 Vælg dine talenter i Shadow træet. Skyggen træet er den eneste effektive skade-dealing træ for en præst, mens de andre er udelukkende til helbredelse. Du vil være i stand til at vælge Shadowform fra denne talent træ, som giver dig mulighed for at beskæftige en ekstra 15 procent skader. Vælg nogle talenter fra den hellige træ samt når du når et tilstrækkeligt højt niveau. Spells fra dette træ, som en Shadow Priest bør lære er Twin Discipliner, Mental Agility, Archangel og evangelisering.

2 Vælg passende gear til dit talent spec. Dette betyder at vælge klud rustning designet til skader-håndtering klud wearers. Alt, hvad der en Mage eller Warlock bruger er passende for en Shadow Priest. Undgå rullende på gear med Spirit, da Spirit er en healer stat.

3 Brug magi og evner, der er relevante for din rolle og situationen. I PvP, vil du bruge Power Word: Shield og Flash Heal meget for at gøre det meget sværere for andre spillere at dræbe dig. Dine primære nuke evner vil være Mind Spike og Mind Blast i både PvP og PvE. Du bør også have din skade-over-tid (såsom Vampiric Touch) staver aktiv på dit mål på alle tidspunkter.


relaterede artikler