Vinyl vs. Wood Udskiftning Windows

March 17

Vinyl vs. Wood Udskiftning Windows


Når dine gamle vinduer er utætte, revnet, grimme, eller svært at åbne og lukke, er det tid til at udskifte dem. Det første spørgsmål er, om at få træ eller vinyl udskiftning af vinduer.

Installation

Du kan spare penge installere dine egne udskiftning af vinduer, men udskiftning træ vinduer er tungere at løfte og flytte rundt. Vinyl udskiftning af vinduer normalt kommer med gode instruktioner til installation.

Energieffektivitet

Ifølge The Efficient Windows Collaborative, U-faktor er et mål for varmetab og "lavere U-faktor, jo større et vindue modstand mod varmestrøm og desto bedre er dets isolerende værdi." Tallene for både vinyl og træ udskiftning af vinduer er de samme, på 0,49 for dobbelt-hang og 0,84 for enkelt-hang.

Udseende

Da de fleste udendørs vinduer er indrammet i hvid, er forskellen i udseende er minimal fra en afstand. Tæt på, måske vinyl udskiftning vinduer ikke være så autentisk udseende som træ dem for en ældre hjem.

Vedligeholdelse og holdbarhed

Vinyl udskiftning af vinduer har brug for lidt vedligeholdelse, fordi deres farve er i rammen. Træ udskiftning vinduer skal males fra tid til anden. Trævinduer kan warp over tid. Vinyl vinduer kan fordreje, når de udsættes for ekstrem varme og kulde.

Nem rengøring

Det vigtigste at få en let rengøres vindue er at vælge moderne dobbelt hang vindue udskiftninger. Næsten alle disse vinyl udskiftning vinduer vippe i for nem rengøring, mens mange træ dem gøre det så godt.

Koste

Vinyl vinduer tendens til at koste mindre end træ vinduer, men for at få en nøjagtig pris, det hjælper med at få estimater fra home forbedring butik eller producent.