Sådan Konverter en Microsoft Enterprise 2007 Trial til den fulde version

October 9

Sådan Konverter en Microsoft Enterprise 2007 Trial til den fulde version


Microsoft Enterprise 2007 er et Windows-baseret program, der giver brugerne mulighed for at redigere og øge effektiviteten af ​​deres virksomhed ved at identificere svagheder i salg, identificere, hvor produkterne ikke formår at leve op til forventningerne (eller produktionen af ​​et foregående år) og visning mulige løsninger. Det sparer ikke kun tid, men også penge, der anvendes til at betale professionelle til at udføre den samme opgave. Hvis du kører Microsoft Enterprise 2007 trial udgave, og du kan lide hvad du har brugt hidtil, er det muligt at konvertere prøveversionen til fuldgyldigt version af programmet.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Enterprise 2007. Før den egentlige program vindue belastninger, vil en mindre prompt vindue, spørger, om du vil opgradere til den fulde version. Klik på "Ja". I et øjeblik, vil vinduet forbinde dig direkte til købssiden for Microsoft Enterprise 2007.

2 Udfyld alle nødvendige oplysninger, lige fra navn og adresse til kredit / betalingskort oplysninger. Indsend oplysningerne, og når ordren er behandlet (som tager et øjeblik), vil en e-mail blive sendt til din konto med en aktiveringskode.

3 Log ind på din e-mail-konto og åbne nogen e-mails sendt fra Microsoft. Inden aktivering e-mail, kan du finde log aktiveringskode.

4 Indtast aktiveringskoden i prompt vindue Microsoft Enterprise 2007 og derefter klikke på "Send". Når aktiveringskoden bliver accepteret, vil prøveversionen regler fjernes, og du vil blive givet fuld adgang til programmet.


relaterede artikler