Sådan Put billeder Næste til dit profilbillede på Facebook

October 12

Facebook giver hver bruger for at fremvise fem af hans billeder i foto stribe, der vises ved siden af ​​hans profilbillede på sin Facebook-væg. For at sætte billeder ind i dette billede strimmel, skal en bruger uploade og tagge sig selv på billederne, han ønsker at dukke op i disse steder. Hvis brugeren beslutter, at han ikke ønsker en af ​​de billeder til at blive vist der, kan han fjerne det direkte fra foto strimmel ved hjælp af pop-up muligheder.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser og gå til Facebook.com. Log ind på din konto.

2 Klik på dit navn på navigationslinjen for at gå til din profilside. Klik på "Billeder" i side baren for at gå til siden Billeder.

3 Klik på knappen "Tilføj billeder" i øverste højre hjørne af siden.

4 Klik på "Vælg Billeder" og klik for at vælge de fem billeder på din computer, som du vil føje til din Facebook-foto strimmel. Hold "Command" knappen nede, mens du klikker for at vælge mere end et foto. Klik på "OK" knappen for at uploade dem.

5 Skriv et navn til det nye album i upload vinduet i feltet mærket "Navn på album", og eventuelt angive en placering til billeder i "Hvor" feltet. Vælg kvalitet til billeder og de personlige indstillinger for albummet. Klik på "Opret album" knappen.

6 Vent billederne for at uploade og for Facebook at indlæse albummet. Åbn det første billede i albummet, og klik på "Mærk denne Photo" valgmulighed nederst til højre i billedet. Klik på et sted i billedet og begynd at skrive dit navn. Klik på dit navn, når det vises i rullelisten for at tagge dig selv på billedet. Klik på pilen ikonet på hver side af billedet for at navigere til det næste foto og fortsætte tagging dig selv i hver af de fem billeder, så de vil dukke op i din Facebook-foto strimmel.

7 Fjern eventuelle foto, du ikke længere ønsker i dit foto stribe ved at gå til din Facebook-profil. Musen over foto i strimler og klik på "X", der vises i det øverste højre hjørne af fotoet.