Sådan Put gamle billeder på en computer

December 8

Sådan Put gamle billeder på en computer


I denne stadigt mere digitale tidsalder, kan det være lige så ønskeligt at have digitale kopier af dine elskede billeder som fysiske. Sætte gamle billeder på en computer kræver, at du scanner billederne. Scanning billederne kan du oprette en digital kopi af den fysiske billede, du kan se på computerskærmen. Så længe du har en printer med en scanner eller adgang til en, kan du sætte dine gamle billeder på computeren.

Instruktioner

1 Installer, opsætning, og slutte printeren til computeren, hvis konfigurationen ikke er godtgjort allerede. Se "Ressourcer" for yderligere assistance.

2 Åbn printerens præference portal på din computers skrivebord skærm. De fleste printere installerer et ikon på skrivebordet. Ikonet vil normalt være forsynet med navn og producent af printeren.

3 Tryk på afbryderknappen på toppen af ​​printeren for at tænde den til scanning.

4 Åbn topdækslet på printeren, og placer billedet med forsiden nedad på printerens klart, glasoverflade.

5 Placer billedet i det hjørne, hvor de måler linjer er placeret.

6 Luk toppen af ​​printeren ned og trykke på knappen "Scan" på toppen af ​​printeren. (Denne knap kan enten sige "Scan" eller vise et billede af en computer og en printer side.) Når scanningen er færdig, billedet vises på computerskærmen i printerens præference portal.

7 Klik på "Gem" handling eller ikonet øverst det scannede billede, når det indlæses.

8 Vælg et navn til dit scannede billede, når dialogvinduet popper op. Skriv det i data form i bunden af ​​vinduet, og klik på knappen "Gem".


relaterede artikler