Sådan Burn VOB filer til DVDR

April 7

Sådan Burn VOB filer til DVDR


En video Object File (VOB) er en filtype specifik for DVD-video. Typisk er hver DVD opdelt i flere VOB indeholder ikke kun de vigtigste videofiler til DVD, men alternative versioner, menuer og specielle funktioner. Når disse filer er fjernet eller "rippet" fra en dvd, som du ejer, kan de så være (lovligt) overføres til en backup disk. Brændende disse filer til en ny DVD og skabe en (ofte) skrabet udgave af en DVD-film er en populær måde at sikkerhedskopiere din disk, bør det blive beskadiget eller ødelagt. Du skal kun et par minutter at brænde en ny DVD.

Instruktioner

1 Start din dvd-authoring software. Genvejen vil blive fundet i din "Start Menu" på en pc, "Application Dock" på en Mac og / eller på skrivebordet til enten platform.

2 I din software hovedmenu, kigge efter en mulighed ligner "Burn ny video disk" eller "Burn nye film." Vælg det. Sørg for at der er en dialog hvor du kan vælge filer fra din harddisk.

3 Softwaren vil præsentere dig med en blank "skabelon" for en ny DVD. Hver DVD rod indeholder to mapper (AUDIO_TS og VIDEO_TS). Vælg de VOB filer og placere dem i VIDEO_TS mappen. Vær sikker på, at VOB filer er mindre end den maksimale lagerkapacitet på DVD.

4 Klik på "Burn" knappen "Start" eller. Den brændende proces kan tage flere minutter, afhængigt af hastigheden på din dvd-brænder. Hvis disken ikke skubbes automatisk efter processen er færdig, skal du trykke på knappen "Eject" og skubbe den manuelt.

5 Placer dvd'en i dvd-afspiller, og sørg for, at det er funktionelt.

TIPS

  • Hvis du har brug for at lægge mere end 4,7 GB af VOB filer på din nye DVD, skal du bruge en dual layer DVD og dual layer brænder. En dual layer DVD har omtrent dobbelt lagerkapacitet en standard DVD.

relaterede artikler