Sådan Clean trojanske heste fra en computer

September 5

Sådan Clean trojanske heste fra en computer


Trojanske heste er programmer, der forsøger at se legitime, men skjule ondsindet software, der er udgivet på din computer, når du henter og installerer dem. Deres navn stammer fra det græske historie om den trojanske hest, der passer, i betragtning af den snu måde, at disse ondsindede programmer anrette skade på din computer. Hvis du har været inficeret med en trojansk, kan du bruge nogle gratis software programmer til at fjerne det.

Instruktioner

1 Genstart computeren og starte den op i fejlsikret tilstand, hvilket vil gøre det lettere at fjerne trojanske heste. Safe Mode starter computeren med minimumsgrænser for drivere og programmer, der er nødvendige. Du kan komme ind i fejlsikret tilstand ved at trykke på "F8" -tasten som din computer starter op, indtil du ser menuen Windows Boot. Vælg "Fejlsikret tilstand med netværk" og tryk på "Enter".

2 Åbn en webbrowser, når computeren er startet op. Hent en anti-malware program som Malwarebytes, Spybot Search & Destroy eller Microsofts Malicious Software Removal Tool. (Se "Resources"). Alle disse programmer er gratis til personligt brug, og kan bruges til at fjerne trojanske heste fra din computer. Når du har downloadet EXE fil til din program af valg, skal du dobbeltklikke på den for at installere softwaren på din computer.

3 Åbn softwaren og klik på "Opdater" for at downloade den nyeste skadelig software definitioner for programmet.

4 Klik på knappen "Scan" for at starte scanne din computer for skadelig software, herunder trojanske heste. Når scanningen er færdig, får du en mulighed for at fjerne den skadelige software, som du bør gøre. Når den skadelige software er blevet fjernet, skal du genstarte computeren og lad den starte normalt.


relaterede artikler