iPod Touch Vs. Android

September 24

iPod Touch Vs. Android


Mobile enheder såsom iPod Touch eller smartphones, der bruger Android-platformen, varierer i popularitet blandt brugere baseret på de opfattede fordele, ulemper, præferencer og erfaringer. Nogle brugere kan foretrække at subjektivt måle hvilken enhed de favoriserer mere; Men en mere objektiv sammenligning tegner sig for forskelle i display, hukommelse, pris, funktioner og solgte enheder.

Skærm

IPod Touch er 4,4 inches høj, bruger en 3,5-tommers widescreen multi-touch skærm og tilbyder en 960-by-640-pixel opløsning på 326 pixels per tomme. Fordi Android-platformen bruges på en række forskellige enheder, display størrelser og kvaliteter varierer.

Minde

Den fjerde generation af iPod touch tilbyder en 8 GB, 32 GB eller 64 GB hukommelse konfiguration. Android-telefoner varierer i hukommelsen, og hver tilbyder en lignende mulighed for at vælge den hukommelse størrelse.

Begge platforme er i stand til optagelse og afspilning af HD-video op til 25 Mpbs.

Pris

Prisen for en smartphone varierer baseret på en potentiel kontrakt med en tjenesteudbyder. Generelt en iPod Touch i november 2011 detail for $ 200 til $ 400 og Android-telefoner var mellem $ 100 til $ 300.

Funktioner

Begge platforme tilbyder muligheden for at køre programmer, spil, medier, ebøger og podcasts via indbygget og software fra tredjepart. Hver telefon kan optage HD-video og fotos, få adgang til internettet, downloade e-mail og integrere sociale medier i hverdagen.

Enheder Solgt

Ifølge en April 2011 artikel af Wall Street Journal, Android tilbyder den mest populære smartphone-platform i form af salg; Men Apple tilbyder en mere populære operativsystem på alle typer enheder tilsammen. IOS-platformen bruges i 59 procent flere produkter end Android styresystem, på grund af de 37,9 millioner mennesker, der bruger det på iPhones, iPads og iPod Touches. Android tjener 23,8 mio på telefoner og elektroniske tabletter.


relaterede artikler