Quick Skat Vs. Ufile

September 26

Quick Skat og UFile er både computer software programmer designet til arkivering selvangivelser i Canada. Det amerikanske firma Intuit udviklet førstnævnte, mens et canadisk selskab af samme navn (UFile) udviklet sidstnævnte. Både Quick Skat og UFile er anerkendt af den canadiske Revenue Agency (CRA), og begge indsende skatteoplysninger elektronisk via CRA s NetFile service. Mens Quick Skat og UFile give de samme grundlæggende tjenester og har mange ligheder, de varierer lidt i forhold til grænsefladen, oplysningerne ind proces, antallet af selvangivelser tilladt, og pris.

ligheder

Både Quick Skat og UFile kan købes i en CD-ROM-version fra canadiske detailforretninger eller i en online-version fra deres selskabernes hjemmesider (QuickTax.Intuit.ca og UFile.ca). Ifølge en anmeldelse fra CTV.ca, med begge programmer, cd-rom og online versioner er identiske med hensyn til brug. Men online versioner af både Quick Skat og UFile kræver, skatteoplysninger skal gemmes på en server, der tilgås via et password-beskyttet konto. Med CD-ROM-versioner, kan oplysninger gemmes direkte til computer harddiske. Både Quick Skat og UFile give regnemaskiner, note-making og graftegning værktøjer, skat scenarier og Registrerede pensionsopsparingsplaner (RRSP) værktøjer.

grænseflade

Ifølge CTV.ca, Quick Skat giver en langt renere interface, som har veldesignede ikoner og EasyStep processen for at fuldføre opgaver. UFile grænseflade har en menu system på venstre side af vinduet, som har faner for adgang forskellige kategorier og filer. UFile grænseflade omfatter også Tax-ikonet Dr., som er en pop-up hjælp indeks. Men ifølge PCworld.ca, Quick Skat giver en væsentlig grænseflade funktion, der UFile mangler,: en løbende opdatering om, hvad tilbagebetaling beløb vil være i hele processen med at udfylde afkastet.

Indtastning af oplysninger

Quick Skat og UFile tilbyder begge trin-for-trin, interview-stil processer til indtastning skatteoplysninger. Ved at besvare spørgsmål, kan softwaren udfylde de nødvendige skatteformularer for dig. Men Quick Skat giver også kunder med adgang til den egentlige elektroniske version af skemaet, så brugerne kan springe sin EasyStep processen, hvis de ønsker. UFile kun tillader kunder at se formen efter dens trin-for-trin-proces er afsluttet.

Antal Returns

UFile har historisk givet et større antal af afkast for brugerne, så otte tilbage for skatteyderne gør i CAN $ 25,000 om året. Ifølge CanadianCapitalist.com, version af Quick Skat 2006 tillod fem afkast for enkeltpersoner på samme løn rækkevidde, og i 2007 kun tilbudt to afkast. Men ifølge PCworld.ca, 2008 versionen af ​​Quick Skat kampe, nu UFile kapacitet, så otte afkast.

Pris

Quick Skat er dyrere generelt end UFile. Ifølge CTV.ca i 2009, Quick Skat online version er CAN $ 20 per afkast, mens UFile s er CAN $ 16 per afkast. Quick Skat standard detail version er CAN $ 40 i modsætning til UFile s på CAN $ 20, og dens Platinum udgave omkostninger CAN $ 60 i modsætning til Ufile s Plus version på bare CAN $ 30.


relaterede artikler