Sådan Burn Blu-Ray film til BD-optagere

September 24

Sådan Burn Blu-Ray film til BD-optagere


Blu-ray teknologi er væsentlige high-definition video, der er bedre end DVD. Blu-ray-diske kan rumme op til 25 GB per lag i en disk. Brænde en Blu-ray er meget lig brænder en dvd.

Instruktioner

1 Sæt en tom Blu-ray disk i Blu-ray-brænder. Start din brændende software. Hvis din software fungerer i mange formater og medier, skal du sørge for at vælge Blu-ray og enkelt- eller to lag, afhængigt af det medie, du har.

2 Vælg filtypen, såsom data eller video. Vælg videotypen. Du kan være bedre stillet ved hjælp af video-brænding software designet netop til at brænde DVD og Blu-ray-diske til brænding af film. Find filerne ved at gå til det sted på din harddisk, hvor filerne er placeret, og vælge de filer, du ønsker brændt.

3 Angiv eventuelle optioner, du ønsker. Hvis dette er en video Blu-ray-disk, du kan vælge indstillinger såsom titler og kapitler ligner DVD-diske. Du kan også vælge indstillinger såsom skrive hastigheder afhængigt af hvad din brænder understøtter.

4 Vælg "Burn", og lad skiven gøres. Det kan være bedst ikke at gøre noget andet på din computer, indtil disken er færdig, for at hjælpe med at sikre at der ikke er nogen skrivefejl.