Er Picasa Safe?

October 13

Picasa - Google-skabt software, der giver dig mulighed for at uploade billeder på onlinealbum - kan hjælpe dig med at organisere dine billeder til at dele dem med venner og familie. Når du uploader billeder, kan du også dele dem med Picasa online community. Så længe du tage visse forholdsregler, kan Picasa være helt sikker, men bruge tjenesten skødesløst kan få dig til at udsende flere oplysninger om dig selv, end du havde tænkt dig.

Picasa service

Når du bruger Picasa desktop foto upload software, er dine billeder automatisk til dine online fotoalbum. På tidspunktet for offentliggørelse, kan hver Picasa-konto gemme 1GB af billeder og videoer gratis online, og du kan købe mere plads efter behov. Den Picasa software har også grundlæggende fotoredigering kapaciteter, som kan hjælpe dig rydde op billeder, beskære, ændre størrelse, og selv ændre tonen og farven på dine billeder.

Online Bekymringer

Når du bruger Picasa-softwaren til at gemme dine billeder til Picasa hjemmeside, kan du være at dele dine fotos med flere mennesker, end du havde tænkt dig. Uden den rette beskyttelse, kan dine private billeder offentliggøres, så alle online kan se. Når du uploader et billede til et online foto deling websted, er det næsten umuligt at fjerne, fordi andre kan gemme billederne til deres egne harddiske.

Software Bekymringer

Download af Picasa software hjælper med at strømline upload processen, selvom du kan bruge en online upload-interface til at uploade dine fotos. Så længe du downloade Picasa software fra en velrenommeret kilde, det er sikkert. Desværre, downloade fra useriøse download hjemmesider kunne inficere din computer med en virus. Altid downloade den nyeste version af Picasa fra Google direkte og undgå tredjeparts download hjemmesider.

Staying Safe

Ændring af dine indstillinger Picasa-konto kan hjælpe med at beskytte dig mod ubevidst dele dine private fotos med hele Picasa samfund. Ved at sætte din konto til adgangskodebeskyttelse, kan du give familie og venner med en adgangskode, de bruger til at få adgang til dine album. Hvis du foretrækker at forlade din Picasa album offentligt eller ønsker at tilføje dine billeder til Picasa online community, uploade billeder, der ikke indeholder private oplysninger, såsom telefonnumre eller gadenavne, og bruge en digital vandmærke at forhindre, at dine fotos fra at være downloades og bruges andre steder.


relaterede artikler