Sådan importeres en e-mail-liste til en Facebook side

March 4

Sådan importeres en e-mail-liste til en Facebook side


Facebook giver dig mulighed for at sende invitationer til at deltage i sit sociale netværk for alle med en e-mail-adresse. Du kan tilføje en enkelt person, eller du kan tilføje din liste hele kontaktpersoner. Facebook har evnen til at opdage, der ikke i øjeblikket er medlem af Facebook på din liste, og vil sende invitationer ud til de personer. Du kan give Facebook midlertidig adgang til din e-mail-konto og lad det scanne din kontaktperson, men du foretrækker måske at indsende en liste over e-mail-adresser i stedet. Facebook giver dig mulighed for at uploade kommaseparerede værdier (.csv), vCards (.vcf), tabulatorsepareret tekst (.txt) eller LDAP dataudveksling format (.ldif) filtyper.

Instruktioner

1 Log ind på din Facebook-konto ved hjælp af din e-mail-adresse og adgangskode.

2 Klik på linket "venner" på menuen placeret på venstre side af din Facebook-side.

3 Klik på "Andre Funktioner" nederst på skærmen. Klik på linket "Upload Kontakt File".

4 Vælg "Gennemse" og navigere til den placering, hvor din kontaktperson filen er placeret. Klik på knappen "Åbn". Klik på knappen "Upload Kontakter".

5 Vælg "Inviter alle venner", og klik på "Inviter til Deltag" -knappen. Din hele e-mail-liste vil blive importeret og invitationer vil blive sendt ud til dine kontakter.


relaterede artikler