Kan du vedhæfte en PDF til en e-mail Blast?

January 13

Mange forskellige typer af kildefiler kan konverteres til Adobes PDF eller Portable Document Format. Denne filtype kan universelt åbnes på alle computere ved hjælp af Adobe Acrobat-software. Når en fil er konverteret til PDF, det er ligesom de fleste andre digitale dokumenter - du kan dele den og sende den til andre. Få mest ud af din tid ved at sende en PDF til flere modtagere ved hjælp af en e-mail blast.

Definitioner

Det er muligt at vedhæfte en PDF-fil på samme måde som alle andre dokumenter kan sendes sammen med en e-mail blast. En PDF kan bestå af blot en enkelt side eller flere hundrede sider. En e-mail blast, per definition, er processen med at sende en enkelt e-mail til flere modtagere samtidig.

Formål

Du har måske forskellige grunde til at distribuere en PDF via en e-mail blast. En virksomhed kan formidle en corporate budskab til alle medarbejdere eller til en kunde liste annoncerer et nyt produkt eller en bug fix. En organisation med en masse nye medarbejdere måtte ønske at sende PDF-filer af selskabets håndbog, guide menneskelige ressourcer og standardprocedurer via e-mail. Dermed gennem en blast sparer tid og minimerer indtastningsfejl fordi modtagernes e-mail-adresser skal kun indtastes én gang i eksplosionen listen.

Behandle

Montering af en PDF-fil til en e-mail blast sker på samme måde, som du ville sende en PDF til en enkelt modtager eller vedhæfte en anden type fil. Klik på e-mail klient er "Vedhæft", "Attachments" eller papirclips ikonet for at åbne den vedhæftede fil browser. Naviger til den PDF, du ønsker at sprænge, ​​og dobbeltklik på den. Afhængig af størrelsen af ​​PDF, kan det tage et par øjeblikke til at sende. Når PDF er monteret, kan du indtaste meddelelsens emne og komponere brødtekst som ønsket.

Overvejelser

Den største ulempe ved at fastgøre en PDF til en e-mail blast er, at du skal være sikker alle dine modtagere kan se det. Åbning af en PDF kræver Adobe Reader, et proprietært program, eller en sammenlignelig tredjepart PDF-fremviser. Hvis dine modtagere ikke har denne software, vil de ikke være i stand til at se PDF og på filen vil producere en fejlmeddelelse. En anden ulempe er email blast selv. Nogle e-mail-programmer som standard konfigureret til at spare email blaster i en junk eller spam mappe. Dette skyldes, at spam bruger også e-mail blast teknikker til at nå massive antal af brugere, og en computer har ingen måde at skelne din blast fra spam wihtout speciel filtrering. Det betyder, at din modtager kan aldrig selv se PDF.