Sådan Konverter en klaver til MIDI kontrol

April 14

Sådan Konverter en klaver til MIDI kontrol


Midi programmer giver dig mulighed for at tilpasse og oprette dine egne lydspor og skabe hundredvis af forskellige musikinstrumenter, alle med én enhed tilsluttet computeren. Afhængigt af klaveret du har du kan være i stand til at forbinde instrumentet til computeren og bruge den som midi controller. Men den eneste måde du kan udføre en sådan forbindelse er, hvis klaver har en form for højttaler eller lydudgang. Du kan ikke gøre dette med en typisk analog klaver.

Instruktioner

1 Sæt 3,5 mm kablet i "Audio Out" port på klaver. Dette kabel bruges typisk til enten en højttaler eller hovedtelefon tilslutning.

2 Sæt den modsatte ende af kablet i "Line-In" port på computeren. Det er her, du tilslutter computer mikrofoner og andre inputenheder.

3 Tænd for klaver (fordi den bruger en hovedtelefon port det kræver en vis form for strøm), derefter starte midi software.

4 Vælg "Options" og derefter ændre optagelsen option til "Line-In." Når indstillet, midi softwaren genkender lyden skabt af klaver og bruger den som midi controller.


relaterede artikler