Sådan Set Up Trådløst internet Med Comcast

August 26

Sådan Set Up Trådløst internet Med Comcast


Comcast er et stort teleselskab, der leverer telefontjeneste, kabel og internet. Hvis du abonnerer på selskabet for internettjeneste, du kan vælge en trådløs pakke, men dette ofte koster ekstra at sætte op og mere om måneden på dit kontoudtog. Dette er ikke nødvendigt, som du kan oprette en trådløs internetforbindelse på din allerede eksisterende Comcast kabel Internet.

Instruktioner

1 Indstil din Comcast modem, hvis det ikke allerede er tilsluttet. Et koaksialkabel kører fra væggen skal indsættes i "WAN" porten på kabelmodemet.

2 Sæt Ethernet-kablet i en af ​​de "Out" havne langs bagsiden af ​​Comcast modem. Slut den modsatte ende af kablet i "WAN" port på den trådløse router.

3 Tænd både den trådløse router og Comcast kabelmodem.

4 Kig på bagsiden eller bunden af ​​den trådløse router. Her finder du en URL-adresse, efterfulgt af en række tal. Skriv netop denne adresse i din internetbrowser, og tryk på "Enter". Aktiveringen side for den trådløse router åbnes.

5 Vælg et brugernavn og adgangskode til den trådløse router. Du skal indtaste adgangskoden to gange for at bekræfte det. Kontroller, at den trådløse router er forbundet til kabelmodemet og klik, at du bruger det til enten et hjem eller kontor. Vælg "Gem" og din trådløse router bliver aktiv med Comcast internetforbindelse.


relaterede artikler